реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина: тероборона розгортається

Полковник Юрій Колесніченко, начальник регіонального управління «Північ» Сил ТрО Збройних Сил України (на фото), провів прес-конференцію для регіональних журналістів в Чернігівській обласній державній адміністрації.

Розповівши про норми відповідного закону про національний спротив, він, зокрема, зазначив: «Щодо кадрового потенціалу сил територіальної оборони — то вдалося не тільки його зберегти, а й поповнити молодими, вмотивованими, патріотично налаштованими солдатами та офіцерами. Практично всі командири бригад та батальйонів тероборони мають бойовий досвід».

Навіть у найпівнічнішому і не дуже великому Новгород- Сіверському районі вже є 20 бійців тероборони на штатній основі, які ладнають логістику дій батальйону, формують кадровий склад підрозділу.

Полковник Юрій Колесніченко наголосив: « Незважаючи на етап формування, ми спроможні своєчасно поставити до строю необхідну кількість людей, провести з ними у визначені терміни бойове злагодження і приступити до виконання бойових завдань територіальної оборони».



Теги:Новгород- Сіверський, російсько - українська війна, тероборона, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar