реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко закликав спортсменів поважати себе, а не владу

Лідер партії УДАР Віталій Кличко закликав українських спортсменів не брати участі в політичних провокаціях. Про це сказано у зверненні лідера УДАРу.

"Звертаюся до всіх спортсменів. Ви добре знаєте, що ваші здібності та досягнення - це не тільки досягнення. Це велика відповідальність і, нарешті, велика честь. Чи не розмінюйте цю честь участю в брудних політичних іграх і провокаціях. Не ставайте бездумним знаряддям негідників, які ховаються за вашими спинами і використовують вас", - наголосив Кличко.

Кличко також закликав спортсменів проявляти свою силу на спортивних майданчиках і змаганнях. "Тільки так ви отримаєте заслужену славу і будете прикладом для молоді. А доля спортсмена, який зрадив своєму високому званню і перетворився на бойовика, - зневага і кримінальна відповідальність", - йдеться у зверненні Кличка.

Нагадаємо, 18 травня близько 14:20 в центрі Києва виник конфлікт між активістами ВО Свобода і групою невідомих спортивної статури, який згодом переріс у бійку. В результаті інциденту постраждали журналістка каналу і фотограф видання КоммерсантЪ.

Також раніше повідомлялося, що журналістам вдалося впізнати одного з нападників на журналістку Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя. За даним фактом відкрито кримінальну справу
.



Теги:спортсмени, удар, Кличко, бійка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar