реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Помічник Атрошенка очолить штаб Порошенка?

Сайт "ПіК" повідомив, що керівником обласного передвиборчого штабу кандидата у Президенти стане помічник народного депутата Владислава Атрошенка депутат міської ради (обраний за списком "Фронту змін") Василь Білогура.ПіК

Як відомо, Петро Порошенко став кандидатом від партії "УДАР" після того, як Віталій Кличко вирішив не висувати своєї кандидатури на президентських виборах.

Голова обласної організації партії "УДАР" Сергій Аверченко виключений з партії за порушення партійної дисципліни.

Нещодавно майданівці пікетували громадську приймальню народного депутата- регіонала Владислава Атрошенка і саме Василь Білогура(на фото зліва) виправдовував позицію свого шефа. Тож можна стверджувати, що призначення саме представника Атрошенка, вчорашнього депутата- регіонала, керівником передвиборчого штабу Порошенка відбере кілька відсотків голосів на Чернігівщині. Тим самим допоможе Юлії Тимошенко перемогти в нашому краї.
Реакція майданівців на таке призначення буде очевидною - певно, сьогодні обласний штаб національного спротиву висловить своє ставлення до цього призначення.



Теги:вибори 2014, Кличко, удар, штаб Порошенка


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Передвиборча штовхонина почалася  і "пік" попереду усіх.
НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА ПРОТИВСІХІВ У ЗМІ НЕ БУВАЄ.
avatar
2
Атрошенко йшов на вибори як "незалежний висуванець", а потім одразу після виборів увійшов до фракції Партії регіонів, зрадивши виборців. Вийшов звідти лишень тоді, коли Янукович втік з України. Так само вчинили практично всі пацюки-"регіонали" (точніше вже екс). Але не варто вірити в те, що вони всі відійшли від справ - просто перемалювалися заради збереження хоч якогось іміджу.
І от виходить, що офіційно Ахметов зробив напоказ ставку на Добкіна (очевидно слабкого кандидата), але насправді олігарх зробив ставку на олігарха - Порошенка, який був одним із співзасновників ПР. Повірте, що впродовж наступних двох місяців ми почуємо ще не про один факт причетности "сім'ї" до виборчої кампанії шоколадного Порошенка.
avatar
3
Ну якщо такі діячи з продажної групи "Рідне місто" очолили штаб Порошенко, значить і сам Порошенко такий, голосуй за Гриценка як військового експерта.
avatar
4
Дожилися !
То фігура ?
Вася, Вася
Білогура...
Там де треба
Він линяв,
Скільки партій
Поміняв ?
Знов Обушний,
Його друзі
Роблять вибори
В окрузі
Ну скажіть,
Яке хамло !
Ніс по вітру,
Повезло...???
avatar
5
На Чернігівщині переможе наш земляк - Лідер Радикальної партії Олег Ляшко! Так завжди було, так є і так буде!
Дякуємо за підтримку дорогі земляки! Разом до перемоги!
(а тепер бажаючим треба, звісно анонімно, погавкати із підворотні, який поганий дядько цей Олег Ляшко) Хто перший?))))
avatar