реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кличко назвав лікаря Івана Осадціва кандидатом по Чернігову

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко обнародував перший список кандидатів від своєї політичної сили по мажоритарних округах для громадського обговорення.

Відтак стало відомо, що по чернігівському міському округу балотуватиметься голова екологічної асоціації "Зелений світ", завідуючий поліклінічним відділенням Центру радіаційного захисту населення Іван Осадців.

По чернігівському сільському округу названо кандидатуру диктора обласного телебачення Олени Попової. По Прилуцькому округу -- керівника будівельної кампанії Ігоря Кургана, соратника відомого будівельника і мецената Юрія Коптєва. По Ніжинському округу -- кандидатура будівельника, керівника міської організації "УДАРу" Віталія Кубрака.

По Бахмацькому та Корюківському округах кандидатури ще визначаються.

Загалом кандидатури доволі несподівані і нічим не заплямовані. Це відповідає заявленій стратегії Віталія Кличка бути самостійною політичною силою і робити ставку на нових людей у політиці, а не на тих, що вже були у владі і знову хочуть туди повернутися.

Нижче наводимо список претендентів у кандидати по чернігівських округах, який партія “УДАР” передає Руху «Чесно» для «фільтрації влади».

205 Осадців Іван Васильович

206 Попова Олена Михайлівна

207 Претендент у кандидати визначається

208 Претендент у кандидати визначається

209 Кубрак Віталій Михайлович

210 Курган Ігор Миколайович



Теги:кандидати в депутати, мажоритарні округи, Іван Осадців, удар, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Те, що пан Осадців не заплямований, це добре. Те, що він рожевий мрійник теж не погано. А що конкретне, реальне та корисне пан Осадців зробив для Чернігова - можна узнати?
avatar
2
Мрійник -- це ви звідки взяли? Що зробив конкретно? Ви не в Чернігові живете? Ніколи не чули про йодовану сіль, про роздільний збір сміття, про Центр радіаційного захисту населення, створений з його ініціативи і де Осадців багато років лікує чорнобильців? Не чули про його дослідження здоров'я чорнобильців? Певно, що не чули, що саме Осадців був ініціатором створення Мезинського національного природного парку... Осадців -- практик, а не мрійник.
avatar
3
Дякую за роз'яснення, з цього й потрібно було починати. Відвідати радіаційний центр мені, як і багатьом іншим, дякуючи Богу, ще не довелося, тому й задав питання.
Маю ж я знати кому віддавати свій дорогоцінний голос!
avatar
4
О, який він! Руденький... Ось і Лєнін-Бланк був, кажуть, рудуватий такий. І дідусь Джугашвілі, хоч і корисний, але жорсткий - теж рудий. Як вам така тенденція? biggrin
avatar