реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Команда Кличка виробляє стратегію

Голова Новгород- Сіверської районної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Віктор Балабко відмовився їхати на з’їзд своєї партії. Це могло би стати скандалом, якби не мотивація, висловлена очільником райорганізації: «Я підтримаю Віталія Кличка не просто участю у з’їзді, а тренуванням молоді – саме 1 серпня ми проводимо змагання у Сумах».

До речі, тренує Віктор Балабко саме юних боксерів, для яких брати Клички є кумирами в житті.

Обласна партійна конференція політичної партії «УДАР Віталія Кличка» обрала делегатів на Х з’їзд партії, який визначить стратегію боротьби партії за голоси виборців, а відтак – за зміни в країні.

«Ми представляємо різні галузі, є професіоналами в своїй роботі, -- говорила на конференції претендент у кандидати по мажоритарному округу №206 Олена Попова. – І разом ми є командою, яка може виробити ефективний план реформ».

З камікадзе порівняв кандидатів – мажоритарників лікар, голова міської екологічної асоціації «Зелений світ» Іван Осадців, який буде балотуватися по Чернігову (округ № 205). "Суперники – сильні, але у нас шанси на успіх великі", -- підкреслив Іван Осадців .

«Нас влаштовує тільки перемога!» -- націляв однопартійців голова обласної партійної організації Сергій Аверченко
.



Теги:команда, Кличко, Іван Осадців, удар, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
У всіх партій стратегія боротьби за виборців одноманітна і примітивна до отупіння:
1. Підвищення соціальних стандартів;
2. Подолання корупції;
3. Приведення України в західний чи східний союз;
Ставлю 100 проти 1, що Боксер і його прихильники нічого нового не придумають.
avatar
2
А чи й треба вигадувати щось оригінальне? Он у "Батьківщини" був прекрасний план "Український прорив" -- і що з цього? Це при тому, що глава партії була прем'єр- міністром.... Тому важливіші не програми, а порядні люди на заміну депутатам, які вже не знають у якому світі живуть...
avatar
4
Панове Василю і Борисе!
На молодих, шляхетних та порядних наш виборець не "клює".
Дасть Бог, вибори покажуть, що я помиляюсь.
avatar
3
Розумна ідея за "порядних людей" у ВР, які мали б змінити постійно приписаних. То нехай йдуть молоді. Адже он, бачите, як знов "устаткували" списочек опозиції!? І поки сидитиме "гвардія" по кілька скликань -не чекай на втілення отих двох пунктів, про які йдеться у пана Горяєва. Так, що не треба перейматися Боксером. Головне, що ріввень совісті досі Віталій Клічко демонстрував зовсім не схожий на тих, хто щоденно себе піарив на всіляких "Програмах", "Проривах...", "Універсалах" тощо.
avatar