реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ківш російського екскаватора на українську церкву

"Сіверщина" продовжує слідкувати за подіями навколо Троїцького храму УПЦ Київського патріархату в Ногінську під Москвою, що його постановив знести російський суд.

Ми зв'язалися з єпархіальним управлінням Богородської єпархії УПЦ КП. На питання про подальші кроки української парафії відповідає секретар, ієромонах Святослав (Скороход):

- Ми готуємо апеляцію до наступної судової інстанції, але сподіватись на справедливість російської Феміди малоймовірно. Будемо стояти до кінця, до перемоги, бо якщо підніметься ківш екскаватора на храм, це буде початком кінця Московської Патріархії в Україні, і якщо Кирило Гундяєв готовий до такої "каїнової" жертви - то зворотній відлік пішов до лютого місяця За рішенням суду має бути знесений за 4 місяці - ред.).

В Радянському Союзі теж руйнували храми, а врешті зруйнувався і Союз. Господь довготерпелив і многомилостивий. Бажаю мудрості духовному керівництву РПЦ, аби митрополітбюро не повторило помилку минулого. Ми служимо в Росії Богові, українській діаспорі, згадуючи слова святителя: "Живіть удома як у вигнанні, а у вигнанні як вдома". Населення міста, незважаючи на постійний інформаційний бруд, який лється з місцевих ЗМІ, приходить до нашого храму і висловлює свою підтримку.



Теги:Московська область, Богородська єпархія, Ногінськ, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar