реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чорний понеділок для українців Московщини

"Сьогодні чорний понеділок для Богородської єпархії УПЦ Київського Патріархату в Росії" - повідомив митрополит Адріан (Старина).

"Московський обласний суд виніс рішення за нашим Апеляційним позовом, - пише він. - З третього жовтня 2016 р. вступає в силу остаточний вирок в знесенні нашого Свято - Троїцького храму в м. Ногінську Московської області, задовільнивши позивача та рішення першої судової інстанції Ногінського міського суду. Згідно постанови храм буде знесений в 4-місячний термін за наш рахунок".

Напередодні засідання суду на адвоката Горюткіну Тетяну Федорівну був скоєний напад. Ввечері, коли вона поверталась додому, невідомі з машини почали по ній стріляти, опісля погрожували по телефону розправою у випадку подальшої підтримки та захисту нашого храму в суді.

На жаль, все українське систематично підчищається і нищиться на Московщині: сьогодні резонансне рішення по знесенню храму, до того - закриття української бібліотеки та ліквідація єдиної централізованої української організації "Український Конгрес Росії".



Теги:Богородська єпархія, українці Росії, Ногінськ, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar