реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: звільнено Сіверськ і Карлівку

Росія - це смерть: за останні кілька днів у звільнених населених пунктах Донбасу сапери знешкодили майже тонну вибухівки, близько 10 саморобних вибухових пристроїв і 20 протитанкових та протипіхотних мін. І все ж на російських мінах підриваються і мирні люди, і захисники своєї землі. Так біля пункту пропуску "Довжанський" на фугасі підірвалися наші хлопці - знову смерті від російської агресії.

Терористи уже не приховують, що вони все отримують з Росії. Як заявив російському "Інтерфаксу" так званий "перший віце-прем'єр" самопроголошеної "ДНР" Андрій Пургін, залишення сепаратистами Сіверська ускладнить військову обстановку в "Донецькій народній республіці".

"Це дуже погано. Противник може "підтиснути" з півдня Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Може бути заблокована і наша "дорога життя", по якій ми отримуємо харчі і медикаменти", - сказав Пургін.

Над містом Сіверськ піднято Державний прапор України. Українські військові контролюють 13 з 18 районів Донецької області, 10 з 18 районів Луганської області.

Біля луганського аеропорту наші мужні хлопці, хоч і заблоковані, знищили установку "Град".



Теги:АТО, російсько- українська війна, російські терористи, Довжанський, Сіверськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar