реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знищено командира "Рязані"

На Донбасі вбито одного із главарів російсько- терористичних військ, громадянина Російської Федерації Едуарда Гілазова. Він був командиром диверсійно - розвідувальної групи "Рязань".

Про його загибель повідомляють сайти терористів. Вони ж пишуть, що воювати проти України він почав разом зі Стрєлковим - Гіркіндом у Слов'янську. А поїхав воювати через те, що кілька його фірм у Рязані розорилися.

Під Донецьком, біля села Жабьє, добровольці з батальйону "ОУН" знищили, як мінімум трьох окупантів, несподівано атакувавши їх з того боку, звідки українських військових не чекали. Як розповів командир Микола Коханівський, добровольці застосовують таку тактику - несподівано атакувати і швидко відійти - щоб постійно тримати ворогів у напрузі і не порушуватти мінські домовленості. Хоча бойовики порушують їх постійно.

За словами першого заступника голови Верховної ради Андрія Парубія, на територію, окуповану росіянами, через Ізварино, пройшли 30 одиниць бойової техніки із росії. очевидно, готується якийсь наступ, приурочений до Дня Незалежности України.

У Донецьку вчора, 19 серпня, невідомі повісили на одному з торгових центрів прапор України. Про це у соціальних мережах повідомляють жителі тимчасово окупованого обласного центру, передає видання "ДонПресс".



Теги:донбас, АТО, добровольчі батальйони, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar