реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: засідка росіян

Учорашній день був відносно тихим на фронті російсько- української війни. Проте сьогодні тиша порушена.

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», під Краматорськом сталося бойове зіткнення між українськими силовиками та проросійськими терористами. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

З його слів, близько 13.00 за 20 кілометрів від Краматорська в районі населеного пункту Дмитрівка підрозділ 95-ї аеромобільної бригади Збройних сил України, який бере участь в АТО, потрапив у засідку, влаштовану бойовиками.

«За попередніми даними, терористи з гранатометів знищили вантажівку, яка перевозила боєприпаси, після чого зав’язався бій, – написав Тимчук. – Одночасно з Краматорська на автобусі на підмогу прибуло 30-40 бойовиків. На вертольотах прибуло і підкріплення десантникам».

Міністерство оборони повідомило про загибель 6 українських військових і поранення 8.

Військові повідомляють про загибель 54 російських терористів. Під Слов'янськом бійці спецпідрозділу МВС «Ягуар» знищили більше 50 терористів. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві розповів представник 1-го батальйону Нацгвардії Андрій Антонищак,



Теги:Ягуар, Слов'янськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar