реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: російські бойовики вогню не припинили (оновлено)

Очікуване припинення вогню не настало. Як повідомив прес- центр АТО, терористи продовжують активно обстрілювати українські позиції.

Станом на 14 годину з мінометів незаконні збройні формування 15 разів стріляли по Дебальцевому. Крім того, піхота бойовиків двічі намагалася штурмувати наші позиції поблизу селища Міус. Також, терористи розпочали бойові дії поблизу Донецького аеропорту. Під вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів потрапили Піски, Авдіївка, Водяне.

Близько 12:00 у понеділок, 16 лютого, бойовики обстріляли з важкого озброєння Донецьк. Зрозуміло для чого - щоб списати на українську армію.

У неділю бойовики з танків двічі обстріляли позиції сил АТО в Широкиному під Маріуполем, внаслідок чого загинули п'ять бійців полку "Азов". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє "Оборона Маріуполя".

Згідно з повідомленням, ще 22 людини отримали поранення, з них четверо представників Збройних сил, 18 – "Азова".

Ще один обстріл Широкиного зі стрілецької зброї відбувся о першій ночі на понеділок.

Логічно, що Україна заявила: в таких умовах відводити важке озброєння не збирається.

Нові санкції Євросоюзу щодо Росії вступили сьогодні в силу. Росія з її біснуватим фюрером стрімко наближає своє керівництво до Гаазького трибуналу.
За даними блогера Олега Ярчука, що налагодив радіоперехоплення розмов російських військових, в районі Маріуполя 268-я гвардійська артилерійська бригада ( постійне місце розташування - підмосковне місто Пушкін) у відповідь на свій вогонь отримала від українських військових удар: "200" -8, "300" - 22. Пряме попадання в мобільне хранилище боєкомплекту. Пошкоджено 3 одиниці артилерійської техніки.
У районі Дебальцево танковий батальйон із складу 37-ї ОМСБр 36-2ОА ВПС (постійно дислокуються у місті Кяхта) також отримав відповідь від ЗСУ: "200" -3, знищено 1 одиницю бронетехніки.



Теги:полк азов, Маріуполь, Донецьк, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar