реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: терористів відстрілюють

Гаряче стає в так званій Динири: пострілом снайпера в центрі Донецька вбито одного з командирів бойовиків - Євгєнія Кононова, що мав кличку Кот. Отже, ще раз: у центрі Донецька, пострілом снайпера!

Хоча ні ЗСУ, ні українські партизани поки що не взяли на себе заслугу знищення російського бойовика. Він воював з українцями за Савур- могилу, на Маріупольському напрямку, за місто Шахтарськ, тобто був випробуваним. А ще раніше - виконував завдання російських окупантів на Північному Кавказі.

В той же час аналітики пишуть про планове знищення російськими спецпризначенцями особливо непокірних бойовиків, які псують плани Москви.

«Агенти ФСБ судячи з усього, проводять зачистку сепаратистів, яких вважають неконтрольованими. Іноді було важко сказати, за рахунок чого відбувалася ескалація на сході України: за наказом Кремля, або ватажки бойовиків діяли за власною ініціативою. Тепер же, коли ФСБ відновлює контроль над лідерами сепаратистів, служба буде гарантувати, що на Донбасі все буде відбуватися за командою Москви,» — вважають представники приватної розвідки США.

Ідіотизм же в самій Росії продовжує зашкалювати - зокрема, у Ставропольському краї РФ Россільгоспнагляд знищив 225 кг мандаринів з Туреччини. Про це повідомляється на сайті російського відомства. Так борються з "тлєтворним вліянієм Запада"?

А в Україну прибувають 200 канадських військових для проведення операції Unifier. Про це повідомляє Эспрессо.TV з посиланням на міністерство оборони Канади.

Зазначається, що прибуття канадських військових в Україну очікується до кінця січня. У Міноборони Канади зазначили, що канадські військові, які навчатимуть українських колег, є фахівцями різних спеціальностей.

А Казахстан на кордоні з Росією проводить широмасштабні військові навчання. На всяк випадок - з таким сусідом неадекватним треба бути насторожі...



Теги:савур- могила, Донецьк, російсько- українська війна, російські терористи, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar