реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: окупанти обстріляли Маріуполь, наші вбили 11 окупантів

У ніч на 17 серпня російсько-терористичні війська взялися за активний обстріл Маріупольського напрямку. Обстріл селища Сартана бойовиками припинився тільки після того, як ЗСУ відкрили у відповідь вогонь по джерелах вогню. Але рішення про відповідну стрільбу довго не приймалися, "тому що місцеві керівники секторів не вправі приймати рішення без схвалення Києва відкривати вогонь у відповідь", як заявив С. Тарута.

Учора в Маріуполі було оголошено день трауру по жертвах російського обстрілу. Батальйон "Донбас" повернувся в місто для його оборони.

В той же час бойовики на окупованих територіях приведені в повну бойову готовність, бо чекають наступу Збройних Сил України по всьому фронту. Генштаб ЗСУ поспішив запевнити, що наступу не планує - живіть, мовляв, спокійно...

Між тим, за даними радіоперехвату блогером Олегом Ярчуком, підрозділи російської 20 бригади Південного округу (місце постійної дислокації - Волгоград, а на Донбасі "заблудилися") отримали від українців - 11 окупантів загинуло, 17 поранено внаслідок артилерійського обстрілу. Також наша артилерія накрила російський артдивізіон із Адигеї в Донецькому аеропорту - знищено 3 одиниці артилерійської техніки та 7 окупантів.

Колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох впевнений, що росіян зупинила тільки українська армія: ""Но украинская армия день ото дня набирается опыта и становится все сильнее и сильнее. Если год назад марш на Мариуполь смогли остановить только срочные меры со стороны Меркель и Олланда, то этой зимой котел в Дебальцево дался значительно тяжелее нашим бурятским новороссам…

А завоевывать Украину — Путин давно бы это сделал, ни с чем не считаясь, но он уже летом прошлого года понял, что ресурса не хватит. А сегодня украинская армия воюет уже значительно лучше. Что она рано или поздно вытеснит из так называемой Новороссии так называемое ополчение — несомненно. А вот остановится ли она на российской границе — уже вопрос… Шучу!"

Як відомо, глава військово- цивільної адміністрації Донецької області Георгій Тука заявив, що українці мусять взяти Ростов. Заява викликала переполох у російських ЗМІ... А Тука відповів: "На війні - як на війні".



Теги:Альфред Кох, Маріуполь, Тарута, російсько- українська війна, Георгій Тука


Читайте також



Коментарі (0)
avatar