реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Лугандонщина звужується

Росія по-братськи продовжує обстрілювати українських військових зі своєї території. Власне, нічого нового - традиційні прояви звичної російської "любові", убережи Господь від неї наших хлопців... Слава Богу, ніч пройшла без втрат.

А ось у Луганську загинули знову мирні люди - серед трьох вбитих і 15-річний хлопчик. Без газу в Луганську 4 тисяч жителів, без електрики - цілі мікрорайони. Російські терористи, що принесли в Україну свою "любофь" у вигляді "ГРАДів", мінометів, автоматів та іншої нечисті російського виробництва, підтверджують слова свого головнокомандуючого - такі речі можна купити в кожному російському воєнторзі... І чомусь уже не виходять оті жінки на Донбасі, що зупиняли українську Нацгвартію криками "Рассія!". "Любофь" іссякла?

А ось у Лисичанську, звільненому від окупації тої "любофі", люди не можуть повірити, що ці "правосєки", бандеровці і прочіє укри не розпианють немовлят, не вбивають чоловіків і не прив'язують жінок до танків - дійсно, російське телебачення є не просто важким наркотиком, а якимось психотропним препаратом. Та чого не зробиш заради братської "любофі"!

Зате глава Генштабу Збройних Сил України Віктор Муженко не виключає, що активна фаза АТО може завершитися у найближчому майбутньому, ймовірно, навіть менше як за місяць. Хто там сміявся з міністра Гелетея, коли він говорив про парад Перемоги у Севастополі?!

А в російському Ростові на Дону пильні громадяни затримали на вулиці дві бронетанкові машини без розпізнавальних знаків. Заблокували легковими і викликали поліцію. З люка до них вилетіли окурки. Поліція отримала команду не затримувати, а вивести за місто... Мабуть, у воєнторг поїхали...

Росія давно готувалася до війни з Україною, як тепер виявляється. А її агенти Янукович, Льовочкін, Саламатін, Царьов, Яременко, Ахмєтов та несть їм числа, цьому активно сприяли. Така "любофь".

Звільнено Авдївку, Іловайськ, відбито атаки на Савур- могилу. Лугандонщина стискається. Російська "любофь" не гріє.

На фото: сліди братської любові Росії в Луганську.



Теги:АТО, Лисичанськ, Луганськ, братська любов, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вчора Порошенко, переконавшись у відсутності необхідної допомоги Україні від Європи та США, попросив Лукашенка допомогти вийти на контакт з керівництвом Росії з метою досягнути двохстронньої домовленності про припинення вогню. Силам АТО віддали наказ вести лише оборонні бої, в наступ не ходити. Сьгодні вже створена контактна група.
avatar