реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Дебальцевський котел, обстріли з Росії

Село Комишне поблизу Станиці Луганської зазнало обстрілу із "ГРАДів" з території Російської Федерації. Про це голова Луганської ОДА повідомив на своєму сайті.

Снаряди були випущені зі Станиці Мітякінської Тарасовського району Ростовської області. В Комишному пошкоджені кілька житлових будинків.

"Раніше установки залпового вогню заїжджали з території Росії в так звану "ЛНР", робили залпи по українських містах і селах, після чого поверталися назад. А зараз стріляють безпосередньо з Росії", - сказав Москаль.

Крім Комишного в Станично-Луганському районі були обстріляні також с.Валуйське (осколками пошкоджений газопровід середнього та низького тиску, зруйновані покрівлі, вибиті вікна в приватних будинках), с.Плотина (внаслідок артилерійського обстрілу осколкові поранення отримала 19-річна дівчина) та сама Станиця. Тут снарядами пошкоджені 9 приватних будинків, два з яких по вул. Свердлова прямими влученнями зруйновані вщент. Крім того, на вул. Миру снаряд від "Граду" влучив у житловий будинок, поранений господар.

Хоча українське командування заявляє про контроль над Дебальцево, але, схоже, траса, що його з'єднувала з неокупованою територією, перерізана російськими військами. Якщо Дебальцевський котел буде утворений - можливо, нарешті, Президент звільнить начальника Генерального штабу і поставить адекватного ситуації військового командира.

"Наша артилерія ВСУ завдає ефективні удари по бойовиках і щільно накриває вогневі точки ворога. Ми продовжуємо здійснювати вогневої контроль входу і виходу з Вуглегірська. Сили АТО зупинили кілька спроб прориву загонів російсько-терористичних військ в районі Дебальцевської дуги. Ворог зазнав значних втрат в живій силі і техніці", - повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк.



Теги:обстріли з росії, ЛНР, Дебальцево, російсько- українська війна, Луганська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar