реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніка російсько- української війни: міську раду Маріуполя звільнено

Маріуполь. Міськраду Маріуполя штурмувала Нацгвардія. Про це інформують антимайданівські групи у соцмережах.

О пів на сьому приміщення мерії зайняли 60 українських силовиків. Водночас терористи втекли. За годину стало відомо про п'ять загиблих у цивільному одязі біля агробази при в'їзді до міста.

Слов'янськ. У ніч на середу, 7 травня, в Слов'янську поновилися бої. Як пишуть у соціальних мережах, бійці Національної гвардії України почали активний наступ на блокпости і прориваються в місто.

Російські бойовики намагалися вночі прорватися з оточеного міста, їм це не вдалося.

В той же час повідомляється про закриття Святогірської лаври для паломників - там обладнують госпіталь для поранених російьских терористів, а з дзвіниць ідеально відкривається простір для снайперів. Лавра належить до УПЦ Московського патріархату.

Добропільський район. У Донецькій області терористи захопили двох офіцерів військкомату і вимагають за їх звільнення автомати. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук.

"У Добропільському районі Донецької області терористами захоплено 2 офіцерів місцевого військкомату. В обмін на їх звільнення терористи вимагають 300 автоматів", - написав він. За оперативними даними групи ІС, в одному з виконкомів Донецька терористи влаштували роздачу зброї усім бажаючим взяти участь в їх збройних провокаціях.

Тіло Дяковського Юрія, якого разом з Володитиром Рибаком та Юрієм Поправком терористи спочатку катували, розрізали животи, а потім ще живих втопили в Сіверському Дінці 19 квітня,а знайшли на березі річки аж 26 квітня, обміняли на тіло бойовика. Вже вночі з 5 на 6 травня доставили з моргу Слов'янська в Донецьк. З Донецька тіло відправили машиною в м. Київ.Сьогодні зранку виїхали на Львівщину. Похорони – 8 травня в м. Стрий. Тіла Поправки та Рибака знайшли 22 квітня.

У Краматорську російські окупанти замінували каналізацію викраденою вибухівкою.



Теги:УПЦ МП, Маріуполь, Донецьк, російсько- українська війна, Святогірська лавра


Читайте також



Коментарі (0)
avatar