реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Хробачки у цукерках

Триста грамів цукерок «Супер Філя» з хробаками придбала у місцевому магазині мешканка с. Велике Устя Сосницького району Валентина Циганок.

Жінка розповідає: «Вдома дитина розгорнула цукерку і швиденько кинула її до грубки, сказавши: «Нічого мене червами годувати!» Я дивлюсь: по цукерках повзають черв’яки, по обгортці — теж, білуватий колір цукерок свідчив про їхню давність. Ще й зараз нічого їсти не можу. Так бридко!»

Наступного дня до магазину приїхали працівники районної санстанції, які склали відповідний протокол. Після їхнього візиту цукерки з вітрини магазину прибрали, а Валентині Миколаївні повернули гроші — 10 гривень. Жінка планує скаржитися до територіального органу із захисту прав споживачів.

«Скоріше за все це були лічинки харчової молі, — вважає коропський еколог Олеся Подде. — Ніякої школи від них людині немає. Неприємно та й усе».

«Сіверщина» провела опитуваня на тему: «Які найнеприємніші знахідки вам траплялися?»

Андрій Кокотюха, письменник (м. Київ):
— У 1995 році ми з письменником Сергієм Жаданом у Ялті вночі купили в магазині на міській набережній пляшку горілки, запаяну фабричним способом. Усередині були морська вода і трошки водоростей. А 2007 року на трасі в бік Прилук купив сало, на якому були мушині какашки. Це перший випадок у світі, коли хтось отруївся салом.

Оксана Стельмах, журналіст (м.Чернігів):
— Такого чогось екстраординарного не пригадаю. А цукерки з «мешканцями», куплені в магазині, траплялися.

Продовження теми -- в газеті "Сіверщина" за 13 січня.




Теги:хробаки, Сосницький район, цукерки, А.Кокотюха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar