реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хабар чи підстава? Мешканці сіл Бахмаччини збирають підписи

Про підготовку справи щодо хабарництва головний лікар Рубанської дільничної лікарні, голова Бахмацького районного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олег Калиняк повідомляв нашому кореспонденту за два тижні до ... хабаря. Чи вірите ви в такий хабар?
Лікаря Олега Калиняка міліція взяла на хабарі у ... 800 гривань за начебто неправильно виданий лікарняний, за вимагання грошей за той документ. Той, хто хоч трохи знайомий з обвинуваченим, розуміє яка це дурниця.

Редакція "Сіверщини" отримала кілька листів від жителів Бахмацького району, які вимагають стати на захист Олега Калиняка. Ось один із них:

"Це не перша атака на лікарня і лікаря. Бо завдання завжди одна – знищити Олдега Петровича. Але люди неодноразово громадою ставали на захист свого шанованого лікаря і лікарні і на якийсь час відстоювали справедливість.

Ось і зараз по Рубанці, Дмитрівці, Переписі, Кропивні збираються сотні підписів в підтримку свого лікаря. Люди з обуренням сприйняли цю провокацію, бо розуміють, що ця провокація мала на меті знищення не тільки лікаря й лікарня, а в недалекій перспективі і всіх цих сіл, де Олег Петрович був стержнем моралі, духовності, порядності.

Приїздіть і ми розкажемо Вам, скільки життів він врятував! Побачите лікарню, яку збудував для села меценат Олександр Рачинський. На теперішній час ця лікарня існує тільки завдяки сподвижницькій багатолітній праці Олега Петровича.

Знищуючи лікарню, ми знищуємо старих людей. Кажуть, що вже хтось поклав на нашу «Рубанську лікарню» око, хто подумки бачить себе у маєтку.

Додаємо до цього листа копію листа з підписами мешканців Дмитрівки в підтримку Калиняка Олега Петровича, якого ми направили в Бахмацьку прокуратуру.
З повагою до Вас жителі с. Дмитрівки".



Теги:Просвіта, Бахмацький район, Рубанка, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar