реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Не допустіть закриття лікарні!

Шановна «Сіверщино».
Я, Ширина Олена Григорівна, мешканка села Дмитрівка Бахмацького району, надсилаю Вам цього листа-звернення громади села Дмитрівки до голови Бахмацької районної державної адміністрації Допи Ольги Іванівни та до голови Бахмацької районної ради Булаха Миколи Миколайовича.


Шановна Ольго Іванівно! Шановний Миколо Миколайовичу!

Ви запевнили нас особисто і через пресу, що Рубанська дільнична лікарня працюватиме. А як вона працюватиме? 25 жовтня головному лікарю Рубанської лікарні, який вірою і правдою прослужив людям 30 років, винесли вирок за спровокованою справою — близько 10000 гривень сплатити штрафу і 1,5 року не обіймати посади головного лікаря. То як, дозвольте спитати, буде функціонувати лікарня? Хто нас лікуватиме, хто вестиме організаційну роботу в лікарні? Чому наша районна влада не вжила заходів, не доклала всіх сил, аби зберегти те, що є, адже медичний заклад працював на благо людей не одне десятиліття? Чому допускаються брудні провокації проти сільського лікаря? Таких людей залишилися одиниці.

Дуже просимо вас дати нам письмову відповідь на ці запитання, тому що ми будемо звертатися далі — до Президента. Нам необхідна ваша письмова відповідь, щоб Президент міг знати, чим займаються на місцях його представники, і щоб ми могли розуміти ваше бачення шляхів виходу із цієї ситуації.

Тож ще раз просимо Вас, шановна Ольго Іванівно, та Вас, шановний Миколо Миколайовичу: допоможіть нашому горю, не позбавляйте нас головного лікаря — Калиняка Олега Петровича, дорогої і шанованої людини.

Олег Петрович — це людина з великої літери, яка несе людям добро, дарує здоров’я, лікує і підтримує нас у важкі хвилини.
Це кваліфікований і відповідальний лікар. Це людина, яка не вимагає хабарів, могоричів від хворих. Удень і вночі, узимку і влітку, в будь-яку негоду пішки чи на велосипеді він мчить у Рубанку, Гайворон, Кропивну, Терешиху, щоб допомогти хворим. Скільки він урятував людських життів! Його праця заслуговує найвищої похвали і нагороди.

Ми всі впевнені, що закриття Рубанської лікарні — це розправа над людиною, яка захищала інтереси нас, простих смертних. Ми віримо, що ви нам допоможете відновити справедливість у нашому районі.

Звернення до вас відкрите, копії ми направили у всі місцеві газети. З нетерпінням чекаємо вашої відповіді.

З повагою до вас — мешканці Дмитрівки:
Олена ШИРИНА, Зінаїда ЖИВОТЯГА, Антоніна РИБАЛКО, Тамара НЕСТЕРОВА
Усього — 317 підписів



Теги:закриття лікарні, Бахмацький район, Просвіта, Рубанка, Бахмацька РДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar