реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Керівник міського "ФЗ" вибачився за Яценюка

Колишній голова Чернігівської міської організації «Фронту Змін», депутат Деснянської районної в м. Чернігові ради Сергій Кирієнко вибачився перед членами та прихильниками партії за те що агітував за свою колишню партію.

Відповідне звернення було надруковане в газеті «Семь дней».

«У п’ятницю 14 червня політична партія «Фронт змін» припинила своє існування. Арсеній Яценюк заявив, що на з’їзді партії одноголосно вирішено про вступ партії «Фронт Змін» до партії «Батьківщина». Але насправді це не так! Більшість членів партії «Фронт Змін» не підтримувала цю ідею, це є лише позиція колишнього лідера колишньої партії. Члени «Фронту Змін» не стали автоматично членами «Батьківщини», вони лише всі стали безпартійними!

Тож як людина, яка виконувала обов’язки голови міської організації політичної партії «Фронт Змін» у місті Чернігові, хочу вибачитися перед членами та прихильниками партії за те, що агітував та наполягав на підтримці ідей партії, прошу вибачення за ваш змарнований час, сили та кошти, які були вкладені в позицію і славу лідера і які канули в лету, як тільки він однозначно «кинув» членів та прихильників партії.» - йдеться у зверненні депутата.

Нагадаємо раніше частина депутатів обласної ради, що були обрані від партії «Фронт Змін» увійшла до депутатської групи «Рідна Чернігівщина», а колишній голова Чернігівської районної організації «Фронту Змін» Володимир Поліщук став членом партії ВО «Свобода».

Колишній керівник «Фронту Змін» на Чернігівщині Олександр Нерета також малоймовірно стане членом оновленої «Батьківщини» .
Події і коментарі



Теги:опозиція, Яценюк, Олександр Нерета, Фронт змін


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Хлопці чого ви скиглете ?
Вас обирали по партійним спискам...
Нема партії, чи не згодні з настановами, ПОВЕРНІТЬ МАНДАТ ВИБОРЦЯМ.

Приклад є ! Люба Удод з Щорса, пішла з партії поклала мандат.
А щодо Команди Олежки Обушного в ФЗ то він туди привїв одну шваль !

Недарма у Чернігові називають ФЗ - " Фронтом змій "
avatar