реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Фронтзмінівці" створюють нову партію. І наш Нерета -- також

Депутат Чернігівської обласної ради Олександр Нерета ввійде до нової партії, що створюється нещодавними членами партії "Фронт змін", які відмовилися слідом за Арсенієм Яценюком приєднуватися до "Батьківщини".

"Ми створюємо нову партію з робочою назвою "Демократи". Ми закликаємо всіх, хто поділяє наші переконання, вибиратися з нинішнього опозиційного болота. "Демократи" повинні стати новою точкою опори для кардинальних змін у країні", - йдеться у відкритому листі до однопартійців, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна".

Листа підписали: екс-голова Київської обласної організації "Фронт змін", народний депутат Володимир Полочанінов, екс-голова Дніпропетровської обласної організації "Фронт змін", народний депутат Андрій Павелко, голова Запорізької обласної організації "Фронт змін" Едуард Гугнін, голова Чернігівської обласної організації "Фронт змін" Олександр Нерета, голова Дніпропетровської міської організації "Фронт змін" Каміль Примаков.

Автори листа зазначають, що вони "чесно й відкрито вимагали від керівництва фракції "Батьківщина" припинити ліквідацію "Фронту змін" і зайнятися реальною опозиційною роботою", проте у відповідь на це одного з ініціаторів відкритого листа Андрія Павелка лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк одразу виключив із фракції "Батьківщина".

У листі до однопартійців також зазначається, що минулий рік роботи в парламенті засвідчив, що обрана лідерами опозиції стратегія боротьби виявилася неефективною. "Опозиція не має реальних перемог, яких очікує від нас суспільство. Ми вважаємо, що заплющувати на це очі й ховатися за яскраві протестні гасла небезпечно для майбутнього всієї країни", - наголошується у відкритому листі однопартійцям.

"Тюремне ув’язнення Юлії Тимошенко фактично паралізувало опозиційний табір. Керівництво опозиції заклопотане лише внутрішньопартійними процесами та боротьбою за лідерство, втративши реальний зв'язок із суспільством", - ідеться в документі.



Теги:вибори - 2015, опозиція, Олександр Нерета, Фронт змін


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Об"єднання і роз"єднання - процес безперервний, як рух маятника.
Це - життя.
Головне щоб зростав якісний склад реальних політиків і не спав наш електорат.
avatar