реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Карантиніана: смачного сніданку!

Смачної неділі!
День наступний і вихідний. У дворі і далі - не біліє жодної маски. Без марлевих чи інших пов'язок теж ніхто не вештається. Зате підтюпцем пішов сніг. Навіть побіг! Незваний, мокрий, малий, але все ж дотримується карантинних вимог. Якщо придивитися уважно,то помітно, що сніжинки у білих масках. А деякі навіть у малих рукавичках.

Та роздивлятися ніколи. За хатньою традицією у неділю за відповідного настрою готую "сільський" сніданок. Тобто нітрохи не дієтичний. А такий, що очі мимоволі шукають на столі ще щось, але вголос: "А чарка де?" поки не питають...

Ну, не знаю! Може, кому й не подобається, та всі знайомі коти у дворі нетерпляче чекають неділі, мого порання на кухні і шикуються в чергу ( дистанція 1,5 метра). І не тільки коти, а й дві третини нашої родини, які мають доступ до сніданку позачергово. Інша третина мовчить з дуже поважної причини. Тццццц!....Поки ще відпочиває під ковдрою після нічного відпочинку біля комп'ютера.

Якщо додати, що більш вправна у кулінарних справах учасниця ранкового застілля насмажила ще й гору сирників, то сніданок вдався! А коли почали пити гарячу пахучу каву, авторитетний фахівець, розповідаючи по радіо про карантинну дієту, проміж іншого порадила всім також ввести до раціону ті ж яйця і сало, а ще м'ясо, рибу, цибулю, часник, мед та інші корисні продукти харчування.

Та хто б сумнівався! Принаймні не коти, які невдовзі голосно і трохи обурливо зауважили, що у меню сніданку чогось відсутня риба. Тому трохи перегодя доведеться збиратися до супермаркету на риболовлю. Зважаючи на опади у вигляді снігу, вона буде зимовою.

Павло КУЩ



Теги:карантин, сільські страви, Павло Кущ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar