реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кандидат у Президенти - проти децентралізації під час війни

"Я не знаю жодної держави у світі, яка б проводила децентралізацію у час війни", - заявив на прес- конференції у Чернігові кандидат у Президенти, голова Народного Руху Василь Куйбіда.

Натомість він пропонує підпорядкувати все перемозі над російським агресором: "Закрити кордони, відновити український суверенітет в інформаційній сфері, передислокувати заводи, що під сумнівом, в центральну частину".

Голова Народного Руху переконаний, що втрачений Україною ядерний потенціал заміняє патріотизм, який у сьогоднішньому світі важить більше за зброю. Але "якщо Путін продовжуватиме війну, то мусимо відновити військовий обов'язок, готуватися до партизанської війни, дозволити вільне володіння зброєю".

В той же час кандидат у Президенти виступає проти створення партіями своїх збройних утворень, як це робить Юлія Тимошенко: "БЮТ має свого Президента, прем'єр- міністра, міністра внутрішніх справ і створює якісь загони - вони що, не довіряють Верховному Головнокомандувачу?!".

Під час прес-конференції зайшов майор Віталій Світличний, голова Сосницької районної організації НРУ, що зараз мобілізований до Збройних Сил. Голова НРУ продовжив: "Рухівці допомагають армії створювати загони, як у Миколаєві, коли розігнали сепаратистів. Але командують ними армія та міліція, а не партія".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:вибори Президента, Народний Рух, БЮТ, децентралізація, Куйбіда


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
БЮТ старается спасти наше государство, а все остальные только языком работают, что, естественно, ничем не поможет.
avatar