реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Янукович запровадив новий податок. На дітонародження

З допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами треба буде платити єдиний соцвнесок. Працедавці будуть змушені проводити нарахування на декретні за ставкою 33,2%, а за рахунок матусь бюджет отримає 2%

Президент повернув з підписом Закон, доля якого була вирішена ще 18 грудня 2012 року, коли у Верховній раді було зареєстровано законопроект N 1117. Його ініціатором був М.Я. Азаров, повідомляє UAINFO.

До пенсійного страхового стажу включатиметься час перебування у відпустці по вагітності та пологах. Але ж працедавці прагнутимуть уникнути "зайвих" витрат у вигляді нарахування єдиного соцвнеску на декретні. І це природньо.

Отже це ще один дзвіночок, щоб замислитися, чи варто щось мати з цією грабіжницькою державою, яка вигадує податки на рівному місці. Згадайте хоча б нещодавню новаторську пропозицію обкладати 1%-податком тих українців, хто їде відпочивати за кордон. Відпочивати чи не відпочивати, але їдеш за кордон - плати податок. Хоча він незначний в абсолютному числовому вираженні, але це обурює.

Так само, як обурює ініціатива Міндоходів, щоб українські «заробітчани» платитили новий податок - "єдиний внесок" до Пенсійного фонду України. А якщо вони вам в Україну перешлють грошовий переказ, то це вважатиметься вашим доходом і ви також маєте заплатити податок з суми цього переказу. Ну і що це таке, як не обдираловка!

Держава нас наполегливо виштовхує в "тінь" і спонукає до створення своєї альтернативної фінансової ситеми розрахунків, переказів, накопичувальних чи пенсійних рахунків.

Народний оглядач



Теги:працедавці, дітонародження, новий податок


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
это уже какой по счету "социальный" закон от Азарова? и что интересно все проходят! что же теперь получается не успел ребенок родиться, а государству уже должен! хоть раз бы по-настощему о людях подумали и приняли проекты, инициированные комми, реформы отменили или налог на роскошь ввели!
avatar
2
А ще краще -- заборонити коммі, як творців олігархічного капіталізму!
avatar
3
Вам, я так розумію подобається політика, що впроваджує влада! І налоги Вам подобаються, вони ще пропонують підвищити ціни на проїзд в будь-якому транспорті на 10-15% для того, щоб замінити потяги З/Д, а потім її віддати "інвестору", Колесніков про це вже давно говорить! Ідучи таким шляхом, скоро будему й Януковичу налог платити за те, що він наш президент! А коммі проти підвищення тарифів для збагачення олігархів, тому я не розумію про яких творців йде мова! І, крім того, КСУ дозволив комуністичну партію, а Ви нібито законослухняний громадянин, а такі речі пишите!
avatar