реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Як міністр підставив Березенка. Чи вони всі такі?

Після відвідин Чернігова і сумлінного взяття "на олівець" на пару з Березенком екологічних проблем Чернігова міністр екології Ігор Шевченко цього тижня збирався відпочивати після трудів праведних у Ніцці та Князівстві Монако.

Такий висновок зробило з його листа на адресу прем'єр-міністра Інтернет-видання INSIDER.

"Він полетів, але потім, здається повернувся. Дозволу від Яценюка він не отримав", - вказав співрозмовник. Водночас 10 червня міністр Шевченко точно був у Кабміні, зокрема на брифінгу щодо створення Агентства з питань запобігання корупції, - пише сайт Свобода, FM.

Як відомо, цього тижня відбулося кілька великих пожеж, в тому числі нафтобази під Васильковим.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк в ході засідання уряду розкритикував міністра екології Ігоря Шевченка, що той жодного разу не побував на місці пожежі нафтобази під Києвом.

"Я б дав Вам пораду виїхати на пожежу. П'ять днів екологічне питання на всю країну і на весь світ, а міністра там не було. Це недобре", - цитує Яценюка Укрінформ.

Глава уряду попросив Шевченка відзвітувати про показники екологічної ситуації у зв'язку з пожежею. Натомість міністр заявив, що "показники - це функція санепідемстанції. На сайті санепідемстанції ці показники постійно оновлюються".
Увечері міністр таки поїхав на місце катастрофи.

Як повідомляв SVOBODA.FM міністр екології рясно відзвітувався про свою поїздку до Чернігова у соцмережі Фейсбук. Зокрема, він пообіцяв вирішити питання з чернігівським колектором, Стрижнем, Кордівкою і Ялівщиною.





Коментарі (1)
avatar
1
про підставу Березенка ні слова!? при чому тут він
avatar