реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як бізнесу почати працювати в режимі онлайн

Пандемія наклала суттєвий відбиток на економіку, підприємцям довелося зазнати збитків, а хтось був змушений повністю закритися. У такій ситуації особливо актуальне питання реалізації товарів та послуг онлайн. І з таким завданням сьогодні впорається навіть початківець, який користується інтернетом. Існує проста поетапна процедура, яка допоможе перевести бізнес у режим онлайн.

Самостійне створення сайту

Потенційні покупці повинні мати максимальний доступ до інформації про товари. Має бути онлайн-майданчик, куди зручно зайти у будь-який час та ознайомитись із детальним описом пропозиції. Це веб-сайт, для створення якого не завжди потрібні послуги спеціалістів. На допомогу прийдуть CMS та конструктори.

Безперечна перевага конструкторів — це наявність створених і добре функціонуючих шаблонів. Робота з ними не потребує спеціальних технічних знань. До того ж конструктор знаходиться у безкоштовному доступі на будь-якому з тарифів від Cityhost.ua. З його допомогою легко організуються і запускаються сайти. Почати працювати можна вже з мінімальною візиткою, потім поступово додавати окремі сторінки для товару/послуги та розширювати можливості крок за кроком.

Процедура дуже проста. Користувачу потрібно лише підібрати відповідний шаблон та наповнити його своїм контентом. За потреби вносяться корективи: зміна розташування елементів, кольорового оформлення, окремих функціональних блоків, картинок з формами та інше. Після цього додається актуальна інформація про бізнес, фото пропонованої продукції, опис характеристик та вартості. Для роботи з конструктором достатньо вибрати тариф на https://cityhost.ua.

Складніші за конфігурацією CMS. Це програмне забезпечення, яке застосовується для розробки сайту та подальшого керування веб-ресурсом. Дозволяє використовувати готові шаблони, стилізовані для різних напрямків бізнесу. Від користувача вимагається:

  • розгорнути на хостингу вибрану CMS;
  • вибрати та встановити тему (шаблон);
  • підібрати та встановити додаткові модулі, що розширюють функціонал;
  • наповнити сторінки корисною та актуальною для користувача інформацією.

Ви можете завантажити та встановити CMS самостійно, але це займе деякий час і вимагатиме знань. Є більш простий спосіб - CMS встановлюється автоматично, ця опція доступна на всіх тарифах від Cityhost.ua.

Придбання домену

Доменне ім'я сайту — це його адреса в мережі, яку ми вводимо вгорі сторінки в браузері, у пошуковий рядок. Його легко зареєструвати за посиланням https://cityhost.ua/domain. На вибір споживачеві запропоновано близько 250 доменних зон. Ім'я можна обрати будь-яке, головне, щоб воно відповідало назві компанії або профілю її діяльності.

Розміщення сайту на хостингу

Наступним кроком стане покупка хостингу. При створенні сайту користувач замислюється, де його доречніше розмістити. Якщо говорити про розміщення файлів веб-ресурсу на комп'ютері, він завжди повинен перебувати в робочому режимі. Не можна, щоб він відключався від інтернету та електроживлення, а такі умови не завжди можна реалізувати самостійно. Орендувати місце на сервері з усіма необхідними умовами можна у хостинг-провайдера за певну оплату.

Алгоритм придбання будь-якого хостингу виглядає так:

  • реєстрація облікового запису на майданчику провайдера;
  • вибір оптимального тарифу;
  • оплата послуги;
  • закріплення на отриманому хостингу вибраного імені домену;
  • завантаження повністю підготовленого сайту, або встановлення конструктора, на якому розроблятимете веб-ресурс.

Важливо розуміти, що існує кілька типів хостингу — віртуальний(загальний), VDS/VPS та виділений сервер. Відмінна риса полягає у можливостях розміщення сайту.

Самостійне створення сайту

Про рекламну кампанію

Проект повинен мати велику аудиторію, і для цього розробляють активні рекламні канали. Бюджетно та ефективно просувати продукт допоможе контекстна реклама та розкрутка у соціальних мережах. Для цього підійде Google, за допомогою його інструментів створюються оголошення з ключовими словами. Користувач у пошуках продукції або послуги бачитиме оголошення, сформоване за його пошуковими запитами, і переходитиме на сайт для замовлення.

Велике значення мають акаунти в соціальних мережах. Тут важливо ретельно заповнити всі облікові записи, помістивши в них всю можливу інформацію про компанію. Обов'язково беруться до уваги потреби основної аудиторії. Так, у Facebook та Instagram зручно працювати з таргетованими оголошеннями, які спрямовані на залучення більшої кількості відвідувачів до нового сайту.

Бізнес, переведений в режим онлайн, відкриває масу нових перспектив та привабливих можливостей. Власник з його допомогою може значно збільшити свій прибуток, розширити коло клієнтів, пропонованих послуг та товарів. Провайдер Cityhost.ua пропонує всі необхідні інструменти для розміщення бізнес-проектів в інтернеті та реалізації найсміливіших задумів.




Теги:робота, робота онлайн, створення сайту


Читайте також



Коментарі (0)
avatar