реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Іван Осадців не збирається знімати своєї кандидатури

На своїй сторінці в мережі Фейсбук кандидат у народні депутати від партії "УДАР" Віталія Кличка лікар - гематолог Іван Осадців заявив, що не збирається знімати своєї кандидатури і не є технічним кандидатом.

"Будучи до кінця вірним своїм виборцям і враховуючи надзвичайну вагомість питань, за які я борюсь, я ні за яких умов не зніму свою кандидатуру ні на користь влади, ні на користь псевдоопозиції!", -- говорить лікар Осадців.

Кандидат від "УДАРУ" Віталія Кличка Іван Осадців заявляє:" Партія «УДАР» Віталія Кличка – це нова, незаплямована, потужна політична сила в Україні, котра вважає, що політика може і буде щирою, в інтересах всіх громадян, що згідно Конституції України мають рівні права.
Нині ж купка ненажерливих олігархів вважають, що всі права у них!

Мене, як лікаря, найбільше непокоїть їхня облудлива економічна політика стосовно забезпечення повного бюджетного фінансування медицини та освіти! Вони нагло вкрали у народу безоплатну медицину та освіту, тому Україна вимирає і втратила 6 млн. людей, як після бомбардування на війні!
21 рік нашому народові нагло брешуть, що в країнах розвиненої демократії медицина і освіта платна! Насправді там медицина і освіта гарантована, бюджетна або страхова і є пріоритетом всіх чинів від президента країни до сільського депутата!

І замітьте, що з цього питання, всі вони однаково брешуть – і білоголубі і помаранчеві, бо і ті і інші були при владі, але нічого не зробили!

Воістину правду казав наш філософ і пророк Григорій Сковорода, що «коли до влади замість державців прийдуть торгівці, то в кращому випадку вони зроблять добрий ґешефт для себе, але державу не збудують». Таки не збудували за 21 рік, але стали олігархами, мільйонерами і мільярдерами!"



Теги:удар, Іван Осадців, безплатна медицина, округ 205


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ну-ну... незаплямована??? А які там рила позбиралися?! Про них Кличко навіть уявлення не має!!! Його спитали - а той чого у тебе, а цей?... А він у відповідь - розберуся! Так треба було розбиратися за рік-півтора до виборів, щоб у кожному бути впевненим як у собі!!! А то буде, як у Ющенка із Тімохой - Ющенко на шиї Тімохи вліз у крісло президента, а потім не знав, що із цим робить!!! Так і пахан-прєзік: теж зненацька для себе вліз у крісло президента, а що там робить - не знає!!! От і прєзидує так, як у нього в голові склалося! А враховуючи, що склалося тільки тюремне понятіє, то так і президує - як пахан на зоні!!!
avatar
2
"політика стосовно забезпечення повного бюджетного фінансування медицини та освіти! Вони нагло вкрали у народу безоплатну медицину та освіту, тому Україна вимирає і втратила 6 млн. людей, як після бомбардування на війні!
21 рік нашому народові нагло брешуть"...

Пане, Осадців, демагогія про 6 мільйонів дуже нагадує ізраїльську(6 млн. знищених евреїв за 6 років ІІ світової). Я вже мовчу, що це головний ідеологічний месидж КПУшників.
Раджу поцікавитися скільки за цей же час втратила населення соціалістична Білорусь під мудрим керівницітвом Ляксендра Ригоровича, на якого рівняються "ліваки".
До речі, поцікавтися. Це Вас здивує і Ви може припините вводити людей в оману, як КПУшники.
avatar
3
Немало сумнівних людей є й у команді Кличка. На жаль, Осадців один з них. Про що можна казати, якщо одним з пріорітетів передвиборчої боротьби він намагається подати розділення сміття на 7 категорій.))( Яйцеголових розумних школяриків багато (а-ля Яценюк), борців та організаторів немає.
avatar