реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Досить обирати торгівців у владу!

Я, виборець 205 мажоритарного округу Чернігова, буду голосувати за кандидата від партії «УДАР Віталія Кличка», лікаря-гематолога Івана Осадціва.
Бо, по-перше, він має план щодо медицини: Іван руйнує брехню про повсюдну на Заході поширеність платної медицини і виступає за створення страхової медицини та забезпечення конституційного права на безкоштовну медицину. І він знає, як це зробити, і знає, чому з 1994 року законопроект лежить без руху у Верховній Раді: багатіям це не потрібно, вони лікуються платно.

Іван Осадців знає, як налагодити роздільне збирання сміття, — ця проблема актуальна для всіх міст. І для Чернігова — більше за Ялівщину, бо сміття у всіх дворах. А екологією (в тому числі Ялівщиною) Іван Осадців займається від початку 1990-х, а не перед виборами. Він причетний до створення національного природного Мезинського парку, зараз виступає за створення природного заповідника «Подесіння», що дасть, зокрема, змогу зупинити незаконну забудову деснянських берегів.

По-друге, Іван Осадців — такий, як і ми, живе нашими проблемами, тут його діти й онуки, і тут він буде займатися депутатською діяльністю на очах у всіх. Досить обирати багатіїв, які не можуть пояснити походження свого багатства, бо воно — крадене. Голосувати треба за своїх.

По-третє, Іван Осадців не представляє владу, але і не належить до тої опозиції, що вчора була владою. Він дійсно опозиціонер, бо від початку 1990-х — в українських політичних боях, а зараз, як і партія «УДАР», однозначно за повалення режиму. І, знаючи його більше 20 років, я впевнений, що він не буде бігати по фракціях, не буде продаватися, бо і сьогодні, будучи лікарем високої кваліфікації, не бере хабарів — спитайте «чорнобильців», яких він лікує.

Досить обирати торгівців у владу — подивіться на багатьох кандидатів, що мають бізнес: вони рвуться у Верховну Раду вирішувати проблеми України чи зміцнювати своє багатство? Іван Осадців часто повторює слова нашого мудреця Григорія Сковороди: «Не пускайте торгівців у владу — єдине, що вони зроблять, це добрий ґешефт для себе».

Ставлю позначку навпроти прізвища Осадців!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:удар, Іван Осадців, округ 205


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Підтримую Осадціва! Досить голосувати за владу і за бандитів! Вибираємо лікаря!
avatar
2
Голосую за Івана !
Він людина в місті знана
Ну а мер наш Соколов
Ватажок "крутих орлов"

Ще якісь там є
і Дубель,
Він продасть,
за рваний рубель ?

Тож є думка !
І одна,
Голосуймо за Івана
Буде всім добро і шана !
avatar