реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Іван Осадців подякував "дубілівцям" за активізацію молоді

Вчора в інтернеті була поширена заява групи молодих чернігівців, у якій вони закликали Віталія Кличка зняти кандидата від "УДАРу" по Чернігову Івана Осадціва на користь Валерія Дубіля.
На своїй сторінці у Фейсбуці Іван Осадців відповів цим підписантам: "На початку липня я прочитав матеріали соціологічних досліджень одного солідного зарубіжного інституту, якому я довіряю більше, ніж замовним "липовим" рейтингам доморощених псевдосоціологів.

В ньому йшлося про те, що більше 70% молоді у віці від 18 до 30 років симпатизують Віталію Кличку і партії "УДАР"! Тому я вельми вдячний вам, пані і панове "дубілівці", що ви активізуєте молодь! Чим більше ви зацікавите молодих людей прийти на вибори, тим більше молодих людей проголосує за партію "УДАР" і за мене, кандидата від "УДАРу".

А ще, панове, не вважайте молодих простачками і не порівнюйте легендарну постать Олеся Донія, якого "ОО" виключила із списків, а "УДАР" на Прикарпатті підтримав зняттям свого кандидата, із сірою і непомітною в українській історії постаттю вашого кандидата...

І взагалі, викиньте цю тему на смітник! 15 жовтня поїзд пішов! Я свою кандидатуру знімати не буду, хоча б тому, що зняття на користь такого "авторитетного" кандидата суттєво знизить рейтинг "УДАРу" в Чернігові!

А ці вибори ми виграємо! Вибори покажуть все! З повагою, Іван Осадців".



Теги:удар, Іван Осадців, округ 205, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar