реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Історія Гуньки: нашу історію писали неукраїнці

Скандал у Канаді навколо 98- річного українця, вояка дивізії "Галичина" Ярослава Гуньки нагадав історію з Іваном Дем'янюком, звинуваченого в нацистських злчинах. Протягом тридцяти років мучили старого діда, розгорнувши проти нього світову антиукраїнську медіакмпанію. В Ізраїлі він навіть відсидів 7 років у тюрмі, але "борці з антисемітизмом" так і не змогли довести його вини, бо навіть Верховний суд Ізраїлю його виправдав. Зрештою, його судили і в Німеччині, яка з радістю підтримала єврейську хвилю антиукраїнства, щоб відвести увагу від злочинів німців.

Зараз 98- річний український герой Ярослав Гунька змушений навіть виїхати в Латинську Америку через цькування у Канаді.

Що підтверджує вкотре: українцям писали завжди історію якщо не вороги України - то байдужі до нас люди. А жупел атнисемітизму досі зручний для витрушування грошей певним особам і організаціям.

З Вікіпедії.
В 1988 році лорд Томас Деннінґ, суддя кримінального суду в Лондоні з багатолітнім досвідом, член Верховного суду Палати лордів Великої Британії висловив сумніви в законності організованого суду в Ізраїлі (а також в законності депортації Дем'янюка з США до Ізраїлю) і публічно заявив, зокрема:

«Я боюся також, що суд проявляє ознаки расової й політичної помсти. В той час як на судовому розгляді в Нюрнберзі у випадку звинувачення засуджених було все ясно з документами і не дискутувалося, то тут (в справі Дем'янюка) є місце для сумнівів. Звинувачення спиралося на свідченнях свідків, наданих через 40 років після подій".

А щодо Ярослава Гуньки навіть суду не було!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Гунька, Іван ДЕМ'ЯНЮК, широка війна, Галичина, антисемітизм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar