реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Гогілашвілі попідписував, коли Буданов вангував?

Журналісти NGL Media, показали документ, як Арєстовіч курсував через кордон і за чиїм дозволом.

Вже не радник ОП, 48-річний Арестович виїхав з кінцями 4 вересня 2023 року у Польщу через пункт пропуску Краківець-Корчова підставою для його виїзду став лист Головного управління розвідки МО України.

NGL звернулося до Держприкордонслужби, проте ДПСУ відмовилась надати офіційну інформацію про підстави для виїзду Арестовича, мотивуючи це тим, що "інформація про перетинання державного кордону особою стосується її приватного життя".

Видання звернулося до представників ГУР МО, протягом двох тижнів вони не відповіли.
Згодом у пресслужбі ГУР МО повідомили, що інформація про перетин кордону та виїзд за межі України Арестовича на підставі листа від ГУР МО України не відповідає дійсності та є фейком. Заява ГУР з’явилася через кілька годин після публікації NGL.media про обставини виїзду з країни екс-радника голови Офісу президента Олексія Арестовича.

У відповідь, NGL.media публікує дані бази перетину кордону(фото).

У травні минулого року завдяки схожому листу ГУР, як з’ясували «Схеми», з країни виїхав депутат Київської міськради Владислав Трубіцин – за три дні до засідання Вищого антикорупційного суду, де мали розглядати його справу за звинуваченням у хабарництві, оголошений зараз у міжнародний розшук.
Весна прийде садити будемо?

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ



Теги:Буданов, команда ЗЕ, Гур, Зиновій Бібрецький, Арестович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar