реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гинуть кращі...Хто лишається?

Вчора Тимофій, сьогодні Да Вінчі!
А ХТО ЗАЛИШИТЬСЯ ЗАВТРА?

Ви хоч розумієте, що одного такого патріота виховати - це треба толкових батьків, середовище, десятки років праці над ними, виховання, навчання, гідних учителів, доброго священника, треба тисячі книг, треба хоча би 2 вищі освіти на трьох!

Я розумію, чому мене часто московські попи посилають: "ІДІ НА ПЕРЕДОВУ!".Це як у нас "За рускім корабльом!" Це їх бажання, щоб усіх нас, патріотів, нарешті знищили! Вони навіть ладні усіх поховати, бажано у братській могилі!

Щоб ми їм не мішали, не плуталися під ногами! Щоб вони могли далі гнити у своєму болоті! І тягнути у те московське болото всю нашу Україну!

Важливо, щоб патріотів ставало більше, а не менше! Бо якщо усіх патріотів перемеле війна, а залишиться лайно, то чия то буде перемога? Хто і кого буде тоді обирати, призначати, виховувати?

На одного вбитого має припадати десять, сто нових! Інакше ми вигубимо цвіт нації, а гниль залишиться. І буде вирішувати долю країни! І ходити на вибори! І обирати задницею... А потім, врешті, у задниці знову опиниться наша Україна!
І тоді, через століття, доведеться усе починати знову з початку...

Це я до вчителів, директорів, батьків, священників, інтелігенції, якщо що.
Якщо нам не вдасться виховати свій народ, витягнути його із тієї ватної кабали, то всі героїчні зусилля воїнів будуть зведені нанівець!

Воїни не будують майбутнє!
Вони виграють нам час, щоб це зробили ми!

Роман ГРИЩУК



Теги:Роман Грищук, ДаВінчі, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar