реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Газета єднає із земляками

Шановна, рідна газето «Сіверщина»! Ось уже 13-ий рік я з вами, передплачую газету. Відтоді живу життям моїх рідних сіверян, пишаюсь тим, що є одним з вас, вихідцем із села Бучки Новгород-Сіверського району. Мені 12 квітня виповнюється 83 роки. Я дуже люблю своїх земляків, наш дух, нашу народну мораль, наш найцікавіший говір. Зв’язок з рідним краєм підтримую завдяки газеті «Сіверщина».

Як тільки побачив у газеті прохання до читачів про допомогу, надіслав вам трохи коштів. Надіслав би багато, та сам з дружиною на межі: на двох — 1971 гривня на місяць. Нічого, ми живемо мирно, дружно, а рідній, одній з найпатріотичніших газет України допомогти — наш святий обов’язок. Адже жодна наша буковинська газета не надрукувала, наприклад, «Помаранчевий Нюрнберг» чи про статки родини Азарова й багато іншого. Лише газета «Відродження» Братства Андрія Первозваного друкує правду про той бедлам, який творять в Україні різні зайди, захопивши владу.

Велика подяка Олександрові Ясенчуку за його матеріали в газеті та Інтернеті про нашого Ремболовича. Василь Козмик, видавець «Відродження», цю статтю надрукував, і буковинці знають про цього патріота. А я ходжу і хвастаю: ось бачите, які мої земляки-сіверяни.
Дай, Боже, вам здоров’я і багато вірних передплатників!

Василь ГРЕБЕНЮК,
м. Чернівці

Передплатити "Сіверщину" можна по всій Україні -- приєднуйтесь!




Теги:Чернівці, Сіверщина, Бучки, О.Ясенчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar