реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

ГАЗават по-чернігівськи

Мов ті шпроти у банці, покинувши всі справи, скупчилися люди біля віконець «Чернігівгазу». У невеликому приміщенні, аби переукласти договір за користування природним газом, збираються десятки людей, серед них багато пенсіонерів. Надворі спека — у приміщенні задуха, відсутня достатня кількість стільців. Люди стоять тут зранку, деякі — по кілька днів, бо їх примушують «доносити» ті документи, які потрібні для переукладання договору.
Інформація про необхідність переукладання договору була розміщена на під’їздах, у місцевих газетах, чимало громадян почули про переукладання від сусідів. Згідно з оголошенням договір потрібно переукласти до 1 червня, інакше підприємство має право відключити абонемента від споживання газу.

Чернігівець Олександр Передерій дізнався про переукладання договору від друзів, до «Чернігівгазу» ходить другий день.
«Цілком можливо, що я прийду сюди й на третій день, — каже він, — організація роботи зовсім ніяка. Чому я повинен бігати по ЖЕКах, збирати різні папірці, якщо «Чернігівгаз» цілком міг би надіслати людей, які, заходячи у квартири, самі б укладали договори з населенням».

Житель Чернігівського району Михайло Прядко теж почув новину про переукладання не з конкретних джерел — підказали знайомі газовики.

Із запитанням, чим зумовлені такі бюрократичні процедури, що призвели до паніки, і що тепер робити чернігівцям, ми звернулися до начальника управління з реалізації та розрахунків за природний газ Олександра Близнюка.

— Паніки не було. Згідно з постановою Кабінету Міністрів від 2006 року потрібно переукласти типовий договір, цей процес ішов протягом останніх років, проте чернігівці не поспішали це зробити. В останньому оголошенні ми просто додали, що можемо відключити від споживання газу абонента, який не переуклав договір.

Сьогодні для кращого обслуговування споживачів ми продовжили термін укладання договору до 1 жовтня. Для споживачів багатоповерхових будинків розроблено графік прийому.

Олександр ЯСЕНЧУК
Повністю публікацію з графіком прийому громадян читайте в газеті "Сіверщина" за 26 травня



Теги:укладення договорів, Чернігівгаз, Ясенчук, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar