реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Європейський союз кольору Партії регіонів

У свій час Петро І прорубав вікно до Європи, у наш час подібну функцію «виконує» Партія регіонів.
Відбувся перший чернігівський міський Фестиваль країн Європи. Про національну символіку, одяг, кухню, традицію та обряди багатьох європейських країн перехожим тут розповідали учні шкіл м. Чернігова та Куликівського районів, де працюють євроклуби. Дівчата і хлопці з великим задоволенням демонстрували національне вбрання західних сусідів, пригощали гостей італійськими, грецькими, литовськими та іншими національними стравами.

Організували захід до Дня Європи місцеві молодіжні громадські організації «Євроклуб» та «Жменя». За словами керівника «Євроклубу» Юрія Ткача, започаткований цей фестиваль був кілька років тому в чернігівському ліцеї N22 і проводився там кілька років поспіль. Вивести його на міський рівень організаторам вдалося завдяки підтримці органів влади та місцевого самоврядування, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та спонсорів. Наступного року, зазначив Ю.Ткач, рамки фестивалю буде розширено до обласного рівня.

Одним із спонсорів і виявилася «Партія регіонів», котра нині намагається виглядати в очах європейців, таким от євро інтегратором. Кумедно було спостерігати на партійних наметах «ПР» написи – Чехія, Німеччина, Франція… Такий собі радянський союз по-сучасному. І на завершення, хочеться нагадати жарт із КВК, «Петро І прорубав вікно до Європи, і проліз туди. Нормальна людина прорубали б двері».

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:Ясенчук, день Європи, Чернігів, фестиваль, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar