реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Гаряча ніч Чернігівщини

Гарячою у прямому сенсі видалася минула доба на Чернігівщині: сталися 4 побутові пожежі.

У с. Радянська Слобода Чернігівського району о 5 год. 28 хв. 12 грудня в господарстві по вул. Радгоспній, 13 сталася пожежа житлового будинку (13х15 м, стіни дерев'яні, обкладені цеглою, покрівля шиферна). Вогнем знищено перекриття та покрівлю на всій площі. Причина пожежі - неправильне влаштування та несправність нагрівальної печі і димаря.

У с. Пролетарська Рудня Ріпкинського району о 9 год. 35 хв. 12 грудня в господарстві по вул. Деснянській, 14 сталася пожежа житлового будинку (6х12 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна) та лазні (3х3 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю і перекриття будинку та лазні, пошкоджено стіни будинку. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

У с. Рихли Коропського району о 10 год. 55 хв. 12 грудня в господарстві по вул. Монастирській, 15 сталася пожежа житлового будинку (6х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено майно, пошкоджено стіну на площі 6 кв. м та перекриття на площі 3 кв. м. Причина пожежі - неправильне влаштування та несправність нагрівальної печі і димаря.

У м. Новгород-Сіверський о 3 год. 20 хв. 13 грудня в господарстві по вул. Ліваневського, 53 сталася пожежа лазні (5х4 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю на площі 15 кв. м та пошкоджено перекриття. Причина пожежі - неправильне влаштування та несправність нагрівальної печі і димаря.

В. Рига , начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадмніістрації




Теги:вогонь, пожежі, Рихли


Читайте також



Коментарі (0)
avatar