реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

«Фронтові танці» у Чернігові

У Чернігові завершилася підготовка до танцювального благодійного проекту «Танець мрії-2». Шоу відбудеться 6 травня у міському палаці культури. За кошти, отримані від продажу квитків, планується придбати для них слухові апарати.

У цьогорічному проекті братимуть участь кілька відомих танцювальних колективів. Танцюристів уже готують викладачі з «Ніки», «Альянсу», «Інсайду», «Ярмарки», «Дружби», «Слов’ян», «Вікторії» та інших колективів. Тож глядачі побачать не тільки вже звичні бальні, а й сучасні, народні, спортивні, східні танці і навіть акробатичні номери.

Як повідомила заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз, на завершальному етапі посилено працюють режисер проекту Олеся Баринова та хореограф-постановник Олексій Загоруйко.

Міський голова Олександр Соколов зізнався, що з нетерпінням очікує проведення проекту. Він підкреслив, що пишається кожним із учасників і всіма разом, адже вони об’єднали свої зусилля заради благородної мети. «Мені дуже приємно, що підготовка до 65-річчя Великої Перемоги стала консолідуючою основою для представників різних сфер діяльності, різних поглядів і захоплень. Ми перемогли разом. Ми нині разом, а отже, маємо всі можливості для плідної праці та високих досягнень», — підкреслив міський голова.
Голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак позитивно оцінює проведення танцювального проекту задля підтримки ветеранів. «Цього року ми відзначаємо 65-ту річницю Великої Перемоги і повинні допомогти ветеранам, підтримати їх увагою, оточити своєю турботою», — сказала вона. У Чернігові мешкають понад 1500 учасників бойових дій та інвалідів війни, кожен четвертий-п'ятий потребує слухового апарата. На думку І.Четвертак, навіть кілька десятків слухових апаратів стануть допомогою для ветеранів.
Як і в попередньому проекті, в «Танці мрії» беруть участь представники влади і громадських організацій, журналісти, підприємці. Загалом учасниками проекту є 22 чернігівці, які готувалися до виступу у відомих танцювальних колективах міста.

Ясь ОЛЕШКО




Теги:Олександр Соколов, Танець мрії, слухові апарати Велика Перемога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar