реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Експозицію про героїв краю відкрили в ТЦК

Задля вшанування тих, хто віддав своє життя, захищаючи Україну у цій війні, в Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки створили музейну експозицію «Герої Сіверського краю».

Її створили офіцери та працівники ТЦК, зібравши рідкісні фотографії, особисті речі військових, різні документальні матеріали з недавніх подій оборони Чернігівщини від рашистської навали. Центром експозиції є стела з іменами героїв, які стали символами відваги і жертовності в ім’я України.

Проект здійснено завдяки меценатам – Віктору Вереші, Юрію Стадніку та Сергію Цюцюрі. На відкриття експозиції прийшли офіцери оперативного командування «Північ» на чолі з його командувачем, Героєм України, бригадним генералом Дмитром Красильниковим та посадовці краю — начальник обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус та начальник міської військової адміністрації Дмитро Брижинський. Першу екскурсію провів начальник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олег Гончарук (на фотоj.

Фото Григорія Мазура



Теги:ТЦК, герої Сіверського краю, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar