реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ефективні рецепти «Як зав’язати з бухлом і курінням» від Сергія ПАНТЮКА - в «Інтермеццо»

У четвер, 15 липня, о 15.00 у культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (м. Чернігів, вул. Шевченка, 9) відбудеться зустріч із публіцистом, громадським діячем Сергієм Пантюком.
Сергій Пантюк народився 10 лютого 1966 року у селі Сокілець Хмельницької області. За освітою – філолог. 12 років життя віддав журналістиці.
Автор 7-ми поетичних збірок та роману «Сім днів і вузол смерті». Переможець «смолоскипівського» літературного конкурсу «Гранослов» (1993), лавреат поетично-музичного фестивалю «Лір» (1995), дипломант конкурсу малої прози «Що записано в книгу життя». Засновник літературно-мистецького фестивалю «Під знаком Водолія» (з 2008 року – «Сліва-фест»), учасник багатьох літературно-мистецьких акцій та перфомансів.
Співкоординатор мистецького об’єднання «Інша література». (www.inlit.com.ua). Авторські тексти перекладалися сімома мовами.
Займається видавничою діяльністю. Найвідоміші видання - резонасні книги з серії «Мафія в Україні», зокрема, «Кримский гамбит» та «Донецька мафія. Перезавантаження», роман Бориса Гуменюка «Острів», збірка поезій В.Кожелянка «Як учив Кожелянко-цзи».
Автор поділиться ефективними рецептами «Як зав’язати з бухлом і курінням» («Зелений пес», Київ, 2009) зі збірки новел, яка і буде презентована під час зустрічі.
Прес-служба
культурно-мистецького центру
«Інтермеццо»



Теги:Книга, Інтермеццо, Інша література, Пантюк


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
У передмові до "Кримського гамбіту" йдеться про те, що "Влада боїться повторення того ефекту, який мала в Україні книга "Донецька мафія".
Що ж то, за такий ефект, в результаті якого явно явно кримінальні персонажі цих двох книг виявилися при владі?
avatar
2
Ви були чільним представником жовтої "Пори". Чи Ви не розчарувалися у політиці?
avatar
3
Ви читали курс лекцій: Вчимося писати вірші, або Як не стати графоманом. Так, як же уникнути загрози стати наркоманом.
avatar