реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

«Хуго і Фігу» від редактора «Деснянської правди»

5 лютого, у п’ятницю, о 15.00 у приміщенні КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів, вул. Шевченка, 9) відбудеться презентація книги Леоніда Ісаченка «Хуго і Фігу».
– « У невеликих за обсягом історіях, оповідках, невигадані герої мають дивовижну здатність, якось по-особливому триматися на житейських хвилях. У цих людей нема ні водних лиж, ні дошки серфінгової, часом нема ні весел, ні човна, ні плоту. Але ці люди не тонуть».
«Що ж до Леоніда Ісаченка, то це його запізніла книжка. Її з’ява випадкова. Але слова у ній довгим часом пересіяні. І, можливо, те стане запорукою, що він, цей томик, ну хоча би для вогню, але тільки не для мишей, у вогкому схроні.
З рецензій Видавничого дому «Букрек»
– «Книжка «Хуго і Фігу» засвідчує: в чернігівському літературному середовищі з’явився яскравий, оригінальний белетрист, майстер оповідального жанру – переконаний голова обласного товариства «Просвіта» Василь Чепурний. – На фоні нашої колгоспно-плакальної прози авторський стиль Леоніда Ісаченка вигідно відрізняється якістю добротної художньої новелістики, яка бере коріння із життя, а не з письменницьких вигадок».
Довідка «Інтермеццо»: Леонід Ісаченко – редактор обласної газети «Деснянська правда». Народився у старовинному і заможному селі Стольному, що на Менщині, де й зараз живе його мама. По закінченню факультету журналістики Київського університету працював журналістом на Буковині, у газеті «Урядовий кур’єр». Рішенням сесії Чернігівської обласної ради призначений редактором комунальної газети «Деснянська правда».
Прес-служба
культурно-мистецького центру
«Інтермеццо»



Теги:Інтермеццо, Книга, проза, Деснянська правда, Л. Ісаченко, письменники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar