реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Два агенти під прикриттям побили воїна ЗСУ

У Києві два мужика побили одного. Двоє на одного. Безчесно, коли двоє відгамселили одного. Але це ще не все. Ці двоє, що били одного - це народні депутати Дмитрук і Куницький, а хлопець якого били - ветеран ЗСУ і учасник бойових дій.

Дмитрук і Куницький - кондові сєпари. Куницький свого часу їздив в окупований Крим і називав Крим - російським. А Дмитрук - відомий лобіст інтересів московського патріархату в Україні. Навіть після початку повномасштабної агресії Дмитрук не покинув старих звичок і не змінив своїх поглядів. Він залишився переконаним адептом і слугою рпц в Україні. Дмитрук буквально бомбардував нацпол, прокуратуру та інші держоргани депутатськими запитами в інтересах рпц в Україні. Цей Дмитрук повторює російські пропагандистські мантри - розповідаючи про якісь там «переслідування православних в Україні», про якісь ніби-то «насильні захоплення храмів» якоїсь «канонічної церкви». Особливо Дмитрук активізувався і почав захищати російських агентів у рясах після того, як принишкли, або втікли за кордон старі, особливо активні лобісти рпц, як, наприклад, Новінський.

Дмитрук і далі продовжує активно підтримувати московський патріархат в Україні. Його часто публічно хвалить російський агент «Іона» (Максім Черепанов), а таке враження, що задачі нарізає агент «Антоній» (Іван Паканич).

Тепер ці дві російські консерви з депутатськими посвідченнями б’ють українського військового і учасника бойових дій. Совпадєніє? Не думаю!

Андрій КОВАЛЬОВ

Колаж РБК



Теги:Андрій Ковальов, фсб, агенти, Куницький, РПЦ, Дмитрук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar