реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Про агентів спецслужб у рясах

Про агентів спецслужб у рясах і фікцію «самоврядності» так званої Української Православної Церкви (Московського Патріарахату)

Серед журналів крайнього засідання Синоду Російської Православної Церкви 15 квітня знаходимо інформацію про агентів розвідки Російської Федерації, яких відправляють для служіння закордоном. Не можу стверджувати, що всі ці священики працюють у ФСБ, чи ГРУ, але у совєцький час офіційною легендою прикриття багатьох резидентів совєцкої розвідки було саме священиче служіння. Ці священики у совєцький час активно працювали у царині розвідки в середовищі антисовєцької російської, української, білоруської діаспор.

РПЦ змушене публікувати це важливе з точки OSINT-розвідки джерело, оскільки рішення Синоду є офіційною підставою просити про візу і дозвіл на проживання і служіння у іншій державі на досить довгий термін.
Але не це найважливіше у цьому журналі Синоду РПЦ. Агентів РПЦ відряджають до Німеччини, Іспанії, Португалії, Єгипту.

Поруч зі Кокшетауской, чи Бузулукской єпархії РПЦ згадується якась «Хмельницька єпархія РПЦ». Стоп! У РПЦ немає Хмельницької єпархії! Хмельницька єпархія є підрозділом так званої самоврядної «Української Православної Церкви», яку ми знаємо, як Московський Патрірахат в Україні

І долю позаштатного клірика Хмельницької єпархії протоієрея Ніколая Єфімчука має вирішувати не синод РПЦ в Москві, а так званий Синод так званої УПЦ (МП) у Києві. Тобто своїм рішення Синод РПЦ у Москві на чолі з Кірілом (Гундяєвим) визнав, що так звана самоврядність Московського Патрірахату в Україні - це фікція!
Це означає, що не існує ніякої міфічної, самоврядної «УкрАінской Православной Церкві», а є просто єпархії Російської Правосланої Церкви в Україні під прямим керівництвом з Москви. Українці, Вас дурять! Не існує ні самоврядної, ні тим паче незалежної УПЦ МП не існує!

Російська Правослана Церква - релігійна організація з духовним центром у країні агресорі відправляє у відрядження громадянина України Миколу Єфимчука до країн Європейського Союзу. І це на восьмому році російсько-української війни!

А тепер уявіть теоретично, що іспанська контррозвідка ловить резидента-невдаху у священому сані, тоді РПЦ може заявити, що це «якийсь невідомий бродячий громадянин України»?!!

Я думаю, що Департаменту Контррозвідки Служби безпеки України варто перевірити громадянина України Ніколая Єфімчука (Миколу Єфимчука) з Хмельницького на предмет зв’язків зі спецслужби країни-агресора Російської Федерації і з якою метою цей громадянин України за дорученням релігійної організації з центром у країні-агресорі їде до країн Європейського союзу.

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:СБУ, Андрій Ковальов, РПЦ, УПЦ МП, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar