реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дубіль -- Соколов: комедія з дебатами

Починалося з того, що один кандидат у депутати по чернігівському 205 округу викликав на теледебати іншого. Нинішній нардеп Валерій Дубіль викликав нинішнього міського голову Олександра Соколова.

Хороша ідея. Але, схоже, були сподівання на те, що Соколов не погодиться. Бо коли стало відомо, що таки погодився, то директор телеканалу "Дитинець" Олександр Ломако став заявляти, що взагалі -то це і не дебати будуть, а щось схоже на мітинг... І, мовляв, "Дитинець", якщо що -- ні при чому, тільки технічне забезпечення.

"Але сценарій "дебатів" вийшов трішки іншим, -- пише сайт "Високий Вал". -- Рівно о 20:10 в ефірі "Дитинця" з'явився Валерій Дубіль без опонента і розпочав свій монолог. Зі звуком в студії щось відбувається - опозиціонера чути дуже погано. Складається враження, що перший млинець комом, а мер черговий раз не з'явився. Аж раптом йде чутка, що мер таки несподівано приїхав і не може потрапити на ефір..."

Соколов із запізненням, але приїхав. Зрештою, виявилося, що Валерій Дубіль закрився зсередини -- так принаймні, пояснював директор "Дитинця" Олександр Ломако. Будемо думати, що такий сценарій з самим Ломако не був узгоджений...

Дубіль звинуватив мера в тому, що той "забоявся і не з'явився вчасно на ефір". Тим часом з кабінету Олександра Ломако вийшов Олександр Соколов і сказав, що "нікого я не забоявся", а Валерій Дубіль "закрився у студії і дебатував сам із собою".

"Тим часом до кінця ефіру залишалося 14 хвилин, тобто 14 хвилин можливої повноцінної дискусії між кандидатами, -- пише "Високий Вал". -- Натомість Олександр Соколов пішов "дебатувати сам із собою", тобто розповідати про досягнення міського голови, а Дубіль зі словами "він боїться громаду і боїться мене" полишив приміщення телекомпанії".

Тож прямі телевізійні дебати не відбулися. В програші обидва кандидати. Неприємний вигляд має і телеканал "Дитинець". І всі разом - наплювали на виборців

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Ломако, Олександр Соколов, округ 205, Валерій Дубіль, теледебати, Дитинець


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Позорнік Ломако -- не зміг красиво прогнуться, а прогнувся так грязно. Ломако агітує за Дубіля, а хазяїн його Атрошенко. Отсюда і ноги ростуть...
avatar
2
комсомольці-ленінці...,тьфу,соромно за чернігівців...
avatar