реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Допоможемо нашим солдатам, а не генералам!

Заступника голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олександра Шевченка (на фото - справа) - мобілізували в армію. Вдома його залишилися чекати молода дружина та тримісячний син Леонід, якого щойно охрестили.

Служить Олександр Шевченко у батальйоні територіальної оборони і умови служби викликають багато запитань до військового комісара Нікуліна. Адже навіть мобілізація в армію часто проходить без медичної комісії. А солдатам не видали навіть простирадл, тільки матраси.

Та головне, що нема і аптечок, а розгрузки (це те, куди кладуться патрони), не кажучи вже про бронежилети, треба купувати за свої гроші. Рядовим же солдатам обіцяють заплатити всього по 600 гривень, тоді як одна тільки розгрузка коштує 170, а берці - 300 гривень.

Тому обласне товариство "Просвіта" імені Т.Шевченка оголошує збір коштів для придбання розгрузок, аптечок, берців і бронежилетів для другого взводу стрілецької дивізії 41 батальйону територіальної оборони, де служить заступник голови обласної "Просвіти" Олександр Шевченко.

Для орієнтування вартість одного комплекту потрібних речей: розгрузки - 170 грн., берці - 300 грн., аптечка - до 700 грн., бронежилети - біля 3 000 грн. Помножте на кількість бійців у взводі...

Перераховувати кошти просимо на картку "Приватбанку" брата Олександра - Дмитра Шевченка 5457 0920 2525 2754.

Василь ЧЕПУРНИЙ, голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка.






Теги:мобілізація, територіальна оборона, допомога армії, Просвіта, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar