реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Доброго ранку, поліцейська державо!

Так, як вони приймали, так він і підписав - нє глядя. А ми прокинулись сьогодні у поліцейській державі.

Нащадки енкаведистів - давайте вже говорити правду, що всі ті регіонали, то таки внуки окупантів і нищителів мого народу (не кажучи вже про комуністів!), - абсолютно незаконно наприймали закони, які суперечать Конституції, здоровому ґлузду. Агов, Владиславе Атрошенко, наш народний депутат від Чернігівщини - ви теж остаточно закалякались чи ще будете очищатися?

Я не буду перераховувати ті заборони, які вступають у дію завдяки перевороту, очоленому гр. Януковичем. Я не буду закликати до відновлення конституційного ладу, бо всі заклики - порожній звук для людей, які керуються не законом, а понятіями.

Я тільки передбачливо скажу, що радикальні українці даватимуть відповідь також радикальними методами. Не допоможуть заборони блокування маєтків награбованого, збору інформації про суддів, що перетворюються в пригодованих псів режиму...

Власне, все це схоже на агонію. Адже всі ці, з дозволу сказати, закони не захистять їх. Ми, коли починали революцію 1989 - 1991 років, не мали не те що інтернету, але й навіть друкарських машинок. Що не завадило нам ефективно поширювати інформацію про маєтки комуністичних бонз і організовувати багатотисячні мітинги.

Тому не треба скігліти, як каже уродженець Калуги, що не може навіть вивчити мову окупованого народу, що ним так ефективно править. Не треба товкти нашу недолугу опозицію - побачили яка вона і йдемо далі. І хто там меле- марить про еміграцію?! Нє дождьотєсь, як кажуть в Одесі у відповідь на питання про здоров'я. В еміграцію будуть тікати ВОНИ і прикро, що Захід їх прийме, бо втечуть з нашими грошима...

Ми йдемо! Україна буде вільна! Україна - понад усе!

Василь ЧЕПУРНИЙ

До речі, хтось досі думає, що так ото, випадково, газета "Сіверщина" була обезголовлена і позбавлена голосу?!



Теги:Владислав Атрошенко, комуністи, опозиція, пр, переворот


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Радикальні методи попадуть під дію нових законів. Так що будьте обережніші, пане Василю. 
Тепер іншого шляху приходу до влади, окрім як через вибори, немає.
avatar
2
Про які тепер вибори ви говорите, пане Іване?!
avatar
3
Тепер і на атрашенку слова поганого не скажеш, бо закриють на 2 роки.
avatar