реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Нардеп Атрошенко також обурений призначенням "бандер-мамки" директором школи

Скандал з призначенням активістки Антимайдану, керівника відділу міської ради Чернігова Людмили Скоробагатько директором школи набирає обертів. На своїй сторінці в мережі Фейсбук народний депутат Владислав Атрошенко повідомив про роль у цьому призначенні міського голови Соколова.

"Як народний депутат України, обраний виборцями 206 округу, до складу якого входить школа №35, - пише Владислав Атрошенко, - я обурений призначенням Людмили Скоробагатько на посаду директора цієї школи.

Безперечно, питаннями освіти та виховання молодого покоління мають опікуватися люди з бездоганною репутацією та з високою повагою громади. Пані Скоробагатько не відповідає даним критеріям, адже являється досить одіозною особистістю, що видно з даного відео: https://www.youtube.com/watch?v=uxWyI9rN04o. За свідченням багатьох чернігівців, вона була однією із тих, хто організовував та керував "тітушками" в Чернігові, брала участь у багатьох всеукраїнських заходах, використовувала адмінресурс та вела мітинги, які називали "антимайдан".

Я вимагаю від мера Чернігова переглянути прийняте ним особисто рішення про призначення Людмили Скоробагатько директором школи №35, а також закликаю висловитися з цього приводу начальників обласного та міського управлінь освіти, а також профільного відповідального за напрям освіти в міській раді пана Кухаря.

Як народний депутат я вже звернувся до міністерства освіти та профільного комітету Верховної ради. Переконую, що це питання буде під моїм особистим контролем. Разом з громадою Чернігову, вчителями та батьківським комітетом школи №35 ми зможемо добитися відміни цього непродуманого та неадекватного рішення".



Теги:Владислав Атрошенко, Сепаратизм, пр, Чернігівська міська рада, Антимайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar