реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Депутатський бунт проти свого голови

Група депутатів Ніжинської міської ради звернулась із відкритим листом до голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка. Хоча прекрасно знають, що виконавча влада і місцеве самоврядування -- таки різні речі...
Шановний Володимире Миколайовичу!

Ми звертаємось до Вас, як до найвищої посадової особи області, до компетенції якої належить забезпечення виконання Конституції, законів України, дотримання прав і свобод громадян. Ви, як справедлива та найвпливовіша людина Чернігівського краю, не можете залишати поза увагою антинародну та антидемократичну діяльність, яку проводить в Ніжині мер Приходько М.В.
Якщо ми і надалі будемо про це мовчати, то як сказано в Святому письмі: «…камені возопіють».

30 червня цього року на позачерговій 12 сесії Ніжинської міської ради, більшістю голосів, у відповідності до Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» та регламенту, Ніжинська міська рада прийняла рішення про недовіру міському голові Приходьку М.В.

Таке рішення приймалось не під впливом якихось осіб чи обставин, а базується на твердому підґрунті впевненості більшості громадян та депутатів міської ради в тому, що Приходько М.В. вперто не бажає добросовісно виконувати свої посадові обов’язки.
У більшості населення міста вже склалось стале враження, що посада міського голови йому була необхідна лише для вирішення особистих проблем, пов’язаних з порушеною кримінальною справою по обвинуваченню у хабарництві.

Миттєво забувши про свої передвиборчі обіцянки і про свій обов’язок перед громадою, Приходько М.В. самоусунувся від вирішення важливих для Ніжина та ніжинців проблем.
Покинуто на призволяще залишились мешканці біля 800 квартир, у яких надзвичайно гостро, вже більше ніж півроку, стоїть проблема гарячого водопостачання через відключення газової мережі.

За той час, що пройшов після виборів, Приходько М.В. так і не довів громаді, що здатен об’єднати ніжинців за для досягнення спільних цілей, підтримання ініціатив Президента та Уряду.
Постійні інтриги, цькування інакомислячих, шантаж, створення морального та психологічного тиску – ось неповний перелік методів роботи ніжинського мера зі своїми підлеглими та депутатами Ніжинської міської ради.

Системний хаос в роботі апарату виконавчого комітету, ігнорування запитів та звернень депутатів та депутатських комісій, блукаючі коридорами виконкому безпорадні громадяни - ось сьогодення роботи ніжинської виконавчої влади.
Постійне попрання ідей та принципів місцевого самоврядування, численні порушення Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про статус депутатів місцевих рад» - нинішня політика міського голови.

Майже абсолютна недовіра до Приходька М.В., як людини та керівника зводить нанівець надходження будь-яких інвестицій в місто.
Приходько М.В. так і не спромігся створити дієву управлінську команду, яка б гармонійно вписалась у вертикаль виконавчої влади області.

Просимо не залишатись осторонь викладених нами в листі проблем, підтримати Ніжинську міську раду та громаду у відстоюванні їхніх законних прав, свобод та інтересів.

З повагою та надією на розуміння депутати
Ніжинської міської ради 6 скликання



Теги:Володимир Хоменко, приходько, Ніжин, місцеве самоврядування, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar