реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Керівник області спробував ніжинського хліба

12 квітня з робочою поїздкою Ніжин відвідав голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко. Керівник області відвідав ПАТ "Ніжинський хлібозавод", де ознайомився з продукцією, станом справ на заводі й поспілкувався з керівництвом.

В. Хоменко високо оцінив якісь хлібобулочних виробів Ніжинського хлібозаводу й сказав: «Завод є важливим для економічного росту Чернігівщини». Після цього В. Хоменко вирушив з представниками міської влади до Ніжин -- озера. Біля прибрежної смуги Ніжин -- озера є ділянки, які можуть становити загрозу підтопленням приватних садиб. Голова обласної державної адміністрації В. Хоменко поспілкувався з керівництвом Ніжина та з керівниками комунальних підприємств з приводу того, щоб запобігти новим підтопленням й дав необхідні поради.

Наостанок голова обласної державної адміністрації В. Хоменко у приміщенні Ніжинської міської ради провів розширену нараду з керівництвом та апаратом виконавчого комітету міської ради, з депутатами Ніжинської міської ради.

Також В. Хоменко сказав: «Місто Ніжин повністю може розраховувати на мою особисту підтримку у вирішенні тих питань, від яких в повній мірі залежить розвиток та добробут мешканців Ніжинської громади».

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Володимир Хоменко, Ніжин, Ніжинський хліб, Чернігівська ОДА, міська рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Ніжинці про планування поїздки не знали. Яка причина секретності? Хлібзавод, озеро - це про людське око. Може хтось роз'яснить?
avatar
2
Приїзд губернатора до м. Ніжина не тримався в секреті й не був утаємничений. Міська влада за 4 дні знала про приїзд В. Хоменка й відповідним чином готувалася до приїзду очільника Чернігівщини!
avatar
3
Ось мало б бути навпаки. Міська влада могла б і не знати точно, коли прибуде очільник області. А для звичайних громадян було б достатньо знати, що такий візит намічається. Сьогодні у Ніжин заявився О.Ляшко. Він дещо привідкрив завісу таємничості.
avatar