реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Депутати відпочивають, Яценюк -- в Ізраїлі

Згідно з календарним планом роботи Верховної Ради України, 7 і 8 травня депутати повинні працювати в комітетах, комісіях і депутатських фракціях. Однак у графіку роботи парламентських комітетів Верховної Ради, де зазвичай публікується повістка засідань, інформація про будь-яку діяльність депутатів у комітетах 7 і 8 травня відсутня. Про це повідомили в прес-службі Громадянської мережі "ОПОРА".

"Згідно зі ст.9 Закону "Про комітети Верховної Ради України", комітети інформують громадськість про свою діяльність на сайті Верховної Ради, в глобальній мережі Інтернет, у газеті "Голос України"" та інших засобах масової інформації. Отже, ОПОРА звернулася до інформаційного управління Апарату Верховної Ради, що відповідальний за оприлюднення інформації про роботу парламенту. Співробітники підрозділу розповіли, що жоден комітет не просив розмістити інформацію про засідання 7 або 8 травня на сайті Верховної Ради. Не опубліковані ці дані і на офіційних сторінках комітетів в Інтернеті і в газеті "Голос України", - йдеться в повідомленні.

На закінчення, ОПОРА звернулася до народних обранців та працівників секретаріатів комітетів, які підтвердили, що засідання не відбуваються, а більшість депутатів усе ще святкують.

Це не вперше депутати порушують план роботи Верховної Ради. Минулого місяця, в період з 22 по 26 квітня, засідання провели тільки 3 з 29 комітетів Верховної Ради.

Зазначимо, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на своїй сторінці в Facebook опублікував фото з родиною з відпочинку на Мертвому морі, в Ізраїлі.

Ньюс ру



Теги:Ізраїль, Арсеній Яценюк, опозиція, Мертве море


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
неужели уже все переделали, что в рабочее время в Израиль отдыхать поехал, экономика стабильна, промышленность поражает темпами роста? и при этом Яценюк борется за честное персональное голосование! ну не абсурд ли? http://vk.com/id20351....764_701
avatar