реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олесь Доній: "Опозиці треба поміняти Яценюка на іншого лідера"

У "Сіверщині" публікація критичної статті про ляп Арсенія Яценюка "Повстання кроликів" викликала бурхливу реакцію в ряду читачів -- мовляв, як це так: критикувати опозицію. Приємно, що відомий політик Олесь Доній також критикує Арсенія Яценюка.

Народні депутати Олесь Доній та Олександр Бригинець були гостями Клубу молодого політолога у Чернігові. В рамках свого візиту, як члени парламентського комітету по культурі, депутати вивчали питання незаконного московського намету біля Катерининської церкви, збереження дерев'яного різьблення на будинках. А в Клубі молодого політолога розмова, звісно, зайшла про політику.

Олесь Доній розповів, як Арсеній Яценюк приховав підписи народних депутатів за відставку Генерального прокурора Пшонки і логічно запитав: "Це що -- якісь відбуваються перемовини, торги за нашими спинами?!".

Політик, що не входить у жодну фракцію, а переміг, нагадаємо, в мажоритарному окрузі, переконаний, що опозицію критикувати треба і краще, коли це робитимуть свої. Що ж до Арсенія Яценюка, то Олесь Доній порадив фракції "об'єднаної опозиції" поміняти собі лідера: "Там є набагато принциповіші люди!".
Фото Оксани ЄПІШИНОЇ.



Теги:Арсеній Яценюк, Олександр Бригинець, Олесь Доній, опозиція, Клуб молодого політолога


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ще ніколи і ніякий народ без лідера не досягав успіху - така вже природа людини. Ми вже більше двадцяти років борсаємося без лідера-жертовника, будемо ще борсатися аж поки не з'явиться новий бандера, шухевич чи хоч би чорновіл. Сьогоднішні т.з. лідери є просто хлопчаки в записяних штанцях. Колись появилася надія на полковника Гриценка, але і він виявився люмінієвим прапорщиком. Чекаймо.
avatar
2
Внутри оппозиции так сложилась ситуация, что толковых и принципиальных задвинули на задний план, а таких раскрученных которые у всех на слуху, как Яценюк, Тягнибок, Кличко пророчат на высокие посты. Да они лидеры, но хотелось бы видеть не тех кто ссорится между собой, а таких кто и лидером будет и со своими сможет договориться, и принципиальных которым можно доверять в отличии от Арсения. Верните на прежние позиции Гриценка, Кириленка, Катеринчука. Куда оппозиция смотрит, не понимаю.
avatar